LIVE SCORES

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κλείνει με Ουρτάδο





Μετά την απόκτηση του «μπομπέρ» Μάρκο Πάντελιτς πλέον αυτό που μένει για να ολοκληρώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις κινήσεις του σύμφωνα με τα όσα ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο αμυντικός χαφ. Στον Ολυμπιακό εκφράζουν την αισιοδοξία ότι αυτός θα είναι τελικά ο Μοϊσές Ουρτάδο παρά την οικονομική διαφορά που εμφανίστηκε χθες ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» γνωρίζει ότι ο Ουρτάδο είναι ο διακαής πόθος του Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να κάνει και εδώ την οικονομική υπέρβαση προκειμένου να μείνει ικανοποιημένος ο Ισπανός τεχνικός. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μία οικονομική διαφορά 100-150.000 ευρώ, όμως είναι θετικό το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό έχουν συμφωνήσει και με την Εσπανιόλ η οποία και αυτή συναινεί στην μετακίνηση του Ουρτάδο. Στο Πειραιά πιστεύουν ότι μέσα στο σαββατοκύριακο η υπόθεση θα κλείσει θετικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα ενεργοποιηθούν οι εναλλακτικές επιλογές που δεν είναι άλλες από τους Βενκέρ και Καρντόσο.

Πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος είναι σήμερα (19:00) για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει στον Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε πήρε μαζί του και τον φρέσκο Φουστέρ, ενώ άφησε εκτός τους Μέλμπεργκ (τιμωρημένος με Ηρακλή και τον ξεκουράζει) και Μαρέσκα (τραυματίας).