LIVE SCORES

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - «Ήταν γνωστό ότι θα φύγει ο Σορλέν», Παπάζογλου: «Θέλω κι άλλα»





Για την απόφαση του Ολιβιέ Σορλέν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Έλληνας εκπρόσωπος του, Ανδρέας Ικίμης, στο «Libero 107,4». «Οι λόγοι της απόφασης του είναι καθαρά οικογενειακοί. Πριν αποχωρήσει θα κάνει και μία δήλωση με την οποία θα ξεκαθαρίζει τα πάντα. Ο Ολιβιέ είχε κάποια προβλήματα πέρσι, αλλά αρχικά ξεπεράστηκαν μέσα από τη βοήθεια της ομάδας», ανέφερε αρχικά. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ δε θα πάρει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.


Και συνέχισε: «Με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού το πρόβλημα αυτό γιγαντώθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα να ζητήσει να φύγει. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα που το διαβάσαμε σήμερα, το ήξερε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης προσπάθησε να μεταπείσει τον Σορλέν, τόνισε: «Και εγώ και η ΠΑΕ προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε. Είναι όμως θέμα οικογενεικό και ήταν πολύ δύσκολο να τους αλλάξουμε γνώμη. Είναι εύκολο να λύσεις ένα οικονομικό θέμα, αλλά όταν έχει να κάνει με οικογένεια αλλάζουν τα δεδομένα».

Για την επόμενη ομάδα του Σορλέν: «Ο Ολιβιέ αφήνει έναν ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, μία Τούμπα γεμάτη από 30.000 φιλάθλους, μία πόλη που του φέρεται σαν να είναι βασιλιάς. Τα αφήνει όλα αυτά και 400.000 συμβόλαιο και όταν δείτε την ομάδα που θα πάει στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας θα καταλάβετε. Πάει σε μία κωμόπολη της Γαλλίας.

Δεν κάνει κάτι που είναι πονηριά για να πάει σε μία ομάδα καλύτερη. Πάει σε μία πόλη είναι το ένα εκατοστό της Θεσσαλονίκης για ένα συμβόλαιο που είναι το 1/3 από αυτό που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ».

Για το ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων, ο κ. Ικίμης, υπογράμμισε. «Η μόνη ομάδα που μίλησε, ήταν η Σεντ Ετιέν και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος που είχα μιλήσει με την ΠΑΕ, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και μάλιστα του έδιναν και ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Είχε πει όμως ότι θέλει να παίξει στο Champions League. Δεν είχε τάσεις φυγής. Το καλοκαίρι όταν ήρθε εδώ ήταν μια χαρά. Αν ήταν κάτι άλλο εκτός από οικογενειακό θα πήγαινε στην Σεντ Ετιέν που μένουν και οι γονείς του και να πάρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που του προσφέρουν τώρα στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας»

Παπάζογλου: «Θέλω να βάλω κι άλλα»

Με δηλώσεις του στον «Sport 103 fm», ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νικητήριο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας πως αν ο «Δικέφαλος» συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα, μπορεί να πετύχει πολλά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.