LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Σνάιντερ: "Ο Μουρίνιο, επόμενος προπονητής της Γιουνάιτεντ"





Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Ουέσλι Σνάιντερ. Ο διεθνής Ολλανδός μέσος της Ίντερ δήλωσε πως ο Πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης λατρεύει το αγγλικό ποδόσφαιρο και θέλει να δουλέψει στη Γιουνάιτεντ.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο ξετρελαίνει τον Μουρίνιο. Το θέλει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η ερώτηση είναι πότε θα γυρίσει ξανά στην Αγγλία κι όχι αν θα ξαναγυρίσει. Νομίζω πως είναι "γραφτό" να αναλάβει στον πάγκο της Γοουνάιτεντ, όταν αποσυρθεί ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όταν φεύγει ένας μεγάλος προπονητής πρέπει να τον αντικαθιστά ένας επίσης κορυφαίος", δήλωσε ο Ουέσλι Σνάιντερ στην αγγλική εφημερίδα "News of the World", για να δικαιολογήσει την άποψη του.
"Με τον Μουρίνιο γίναμε πολύ καλοί φίλοι από τις συζητήσεις που είχαμε στην Ίντερ. Θέλει να δουλέψει με Άγγλους παίκτες γιατί θεωρεί πως μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα μαζί τους. Όταν αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο επόμενος σταθμός θα είναι η Εθνική ομάδα της Αγγλίας", είπε ο Ουέσλι Σναιντερ.