LIVE SCORES

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ - Τουρκικές… σειρήνες για Σκόκο, κουβέντα για Μπλάνκο, επαφές για Λεωφόρο





Και πάλι στο προσκήνιο το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον Νάτσο Σκόκο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενδιαφέρον για τον Αργεντινό άσο, ο οποίος δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από την ΑΕΚ, δείχνει η Γκαζιάντεσπορ. Όπως αναφέρεται, η τουρκική ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει στην Ένωση για τον Σκόκο μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον παίκτη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατομμύρια ευρώ!!!

Επίσημη βέβαια πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κανείς όμως δεν γνωρίζει την απάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ σε περίπτωση που φτάσει πρόταση μέχρις τις 20:00 όπου και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.


Συνάντηση για Μπλάνκο

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του με τον Αργεντινό μάνατζερ, Γκουστάβο Οναΐντια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάν Νασούτι, αναφέρθηκε και στον Ίσμαελ Μπλάνκο. Αυτό που τόνισε είναι πως πρόθεση της διοίκησης είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον παίκτη. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ζήτησε Λεωφόρο

Σε αναζήτηση γηπέδου βρίσκεται ξανά η ΑΕΚ. Αυτήν τη φορά ψάχνει την έδρα που θα χρησιμοποιήσει στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Πανσερραϊκό, καθώς είναι δεδομένο ότι έως τις 12 Σεπτεμβρίου δεν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο ΟΑΚΑ. Η Ενωση έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και του έχει ζητήσει την παραχώρηση της Λεωφόρου με την απάντηση της «πράσινης» ΠΑΕ να αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.

*** Σήμερα αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με την Ενωση ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Ερικ Γκοτιέ Μαχότο.
*** Στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα συνεχίσουν την καριέρα τους, ως δανεικοί από την ΑΕΚ, οι Λούκατς, Ματενζτίδης και Κουτρουμάνος.

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς