LIVE SCORES

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«Τσεκάρει Σουάζο»





Δύο 24ωρα απέμειναν πλέον για την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, με τους «πράσινους» να προχωρούν τις επαφές τους για την παραχώρηση του Βαγγέλη Μάντζιου, η οποία θα ανοίξει το δρόμο για τον στράικερ που θα «κλείσει» το ρόστερ. Την ίδια στιγμή στην Ιταλία νέα δημοσιεύματα ήθελαν τον Παναθηναϊκό να συζητάει με την Ιντερ για την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού) του Νταβίντ Σουάζο.

Σύμφωνα με χθεσινό κείμενο του tuttomercatoweb, ο 30χρονος επιθετικός από την Ονδούρα είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» (ο εν λόγω παίκτης έχει προταθεί και σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Στον Παναθηναϊκό δεν διέψευδαν το ότι ο παίκτης έχει προταθεί εκ νέου, εντούτοις τόνιζαν πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που τους απασχολεί

Την ίδια στιγμή άλλα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ανέφεραν πως οι «πράσινοι» (μαζί με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας) ασχολούνται εκ νέου με τον Αργεντινό Φράνκο ντι Σάντο της Τσέλσι, ωστόσο η περίπτωσή του δεν επιβεβαιωνόταν από τον Παναθηναϊκό. Το «Goal» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Γκουστάβο Γκόνι, ο οποίος τόνισε πως «ο Φράνκο ενδιέφερε πολύ τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι, επειδή η Τσέλσι δεν συζητάει ενδεχόμενο δανεισμού του».

Στο μεταξύ, από το ρεπορτάζ της Ιντερ έβγαινε αργά χθες το βράδυ πως η περίπτωση του Κολομβιανού αμυντικού Νέλσον Ρίβας παραμένει ανοιχτή για τον Παναθηναϊκό, που δεν αποκλείεται να «ψάχνει» όντως για κάτι καλό την τελευταία στιγμή στην «αγορά», για την περαιτέρω ενίσχυση των μετόπισθεν.