LIVE SCORES

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - Να μη χαθεί και η ευκαιρία του Γιουρόπα Λιγκ, δίνει εξηγήσεις ο Βιτόλο!





Η ώρα ήταν περασμένη έξω από την Τούμπα. Ο κόσμος ζαλισμένος παραμιλούσε από το τρελό 90λεπτο με τον Άγιαξ και τις εναλλαγές συναισθημάτων που έμοιαζαν με μπαλάκι του πινγκ πονγκ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ έκανε την εμφάνισή της με κάτω τα κεφάλια. Το εφιαλτικό 7λεπτο ήταν μαχαιριά στο όνειρο της πρόκρισης και το σεντόνι κάηκε από την κλάση του Σουάρες. Κι όμως οι οπαδοί του δικέφαλου έστειλαν μήνυμα στήριξης σε μια βραδιά δύσκολη: «πάμε γερά στο Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς θα είμαστε εδώ. Μαζί σας. Για μια ζωή…».

Ο Ίλια Ίβιτς δεν μιλιόταν. Σκεφτόταν το χαμένο πέναλτι στο 77΄ που εάν έμπαινε ίσως να άλλαζε την ιστορία και τόνιζε πως «δε θα το ξεχάσω ποτέ…». Ένας φίλος του ΠΑΟΚ τον πλησίασε, τον χτύπησε στον ώμο και του ζήτησε να κοιτάξει μπροστά.

Αυτό έκανε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Ολλανδούς. Ζήτησε από όλους να σηκώσουν κεφάλι. Τους περιμένει άλλωστε η πρόκληση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και αύριο θα μάθουν τον αντίπαλο τους. Κι εκεί θα κληρωθούν με ισχυρό αντίπαλο και ένας νέος αποκλεισμός από την Ευρώπη θα σημάνει ενδεχομένως και πωλήσεις παικτών καθώς τα έσοδα θα είναι περιορισμένα.

Ήδη ο ΠΑΟΚ μετρά μια οικονομική μαχαιριά. Περίπου 5 εκάτ. ευρώ χάθηκαν μαζί με την πρόκριση την Τετάρτη το βράδυ και τα οποία σίγουρα θα έλυναν πολλά προβλήματα για την διοίκηση Ζαγοράκη. Για τον λόγο αυτό είναι μονόδρομος η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ που δίνει 1 έκατ. ευρώ, ενώ το ελληνικό μάρκετ πουλ κυμαίνεται σε ψηλά νούμερα (από 2 εκάτ. ευρω έως και 4 έκατ. ευρώ).

Δίνει εξηγήσεις ο Βιτόλο!

Εξηγήσεις θα δώσει ο Βιτόλο στην αυριανή προπόνηση! Ο Ισπανός χαφ έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια χωρίς άδεια μόλις έγινε αλλαγή από τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Η κίνηση του Βιτόλο δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος θα έχει τετ α τετ με τον παίκτη ώστε ο τελευταίος να απολογηθεί. Το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με πρόστιμο, ενώ θα δεχθεί και αυστηρές συστάσεις.