LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Σενάρια για μεταγραφή και παραχωρήσεις στον ΠΑΟ





Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να απαλλαγεί από κάποια συμβόλαια και στη συνέχεια θα αποφασίσει για τον επιθετικό που θα συμπληρώσει το ρόστερ. Προτάσεις για Μόουτσε και Ομπίνα στους πράσινους, Πόρτσμουθ για Μπιάρσμιρ. Διάψευση για πρόταση της Λιόν για Νίνη.

Συνεχίζονται οι προτάσεις για παίκτες στον Παναθηναϊκό ενόψει της απόκτησης επιθετικού και τα νέα ονόματα που είδαν το φως τη δημοσιότητας είναι του πανάκριβου Ομπίνα της Ίντερ, του Αιγύπτιου Μίντο αλλά και του Αργεντίνου Μόουτσε της Μπόκα Τζούνιορς ο οποίος μπορεί να παίξει και στα άκρα και ως δεύτερος φορ.



Οι πράσινοι εξετάζουν κάθε πρόταση αλλά δεν θα προχωρήσουν σε κίνηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται. Ο Γκάμπριελ και ο Κλέιτον συζητούν με ομάδες της Βραζιλίας, ο Μάντζιος είναι στο στόχαστρο της Πόρτσμουθ η οποία λέγεται ότι ενδιαφέρεται και για τον Μπιάρσμιρ. Ο Μελίσσης δοκιμάζεται από τον Μάουρερ στη Μόναχο 1860.

Ο Δημήτρης Γόντικας διέψευσε την πληροφορία που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι η Λιόν έκανε πρόταση 5 εκ. ευρώ για τον Σωτήρη Νίνη.