LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - «Αν περάσει τον Άγιαξ θα πάει για Σουμπίνιο», Δερμιτζάκης καλεί Σακελλαρίου





«Σφήνα» στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σουμπίνιο φαίνεται να μπαίνει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε την Κυριακή, ο «Δικέφαλος» του βορρά θα κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, στην περίπτωση που το βράδυ της Τετάρτης εξασφαλιστεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League σε βάρος του Άγιαξ.

«Αν ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ, τότε η ΠΑΕ θα κινηθεί για την απόκτησή του Σουμπίνιο», φέρεται να ήταν το μήνυμα που μετέφερε άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» στην Αθήνα στον ισχυρό άνδρα του Εθνικού, Νίκου Πηρούνια.

Ο 24χρονος άσος, που προέρχεται από μια καταπληκτική χρονιά, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, όπως δηλώνει επιθυμεί να αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους». Ο Σουμπίνιο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης θέλει να φέρει στην Τούμπα τον μέχρι πρότινος παίκτη του στον Πανθρακικό, Λευτέρη Σακελλαρίου. Ο 23χρονος αριστερός μπακ, που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αστέρα, αγωνίστηκε πέρυσι σε 16 αγώνες με την ομάδα της Κομοτηνής.