LIVE SCORES

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Φεύγει ο Ντιόγκο





Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε το μεσημέρι ο Λουίς Ντιόγκο. Ο Βραζιλιανος άσος μίλησε για τον δανεισμό του στην Φλαμένγκο με τον Ολυμπιακό να ανάβει το πράσινο φως, έτσι ώστε να παραχωρηθεί δανεικός. Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την παραχώρησή του και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. O επιθετικός του Ολυμπιακού συζήτησε με την διοίκηση το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα ή να δοθεί δανεικός και θεωρήθηκε ότι και για το σύλλογο, αλλά και για τον παίκτη το καλύτερο θα ήταν να πάει στην Φλαμένγκο.

Οπως έγινε γνωστό, από την ΠΑΕ, οι συζητήσεις και οι διαδικασίες με τους Βραζιλιάνους έχουν ξεκινήσει, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, μιας και οι μεταγραφές στη Βραζιλία ολοκληρώνονται σήμερα και αναμένεται να σταλούν άμεσα τα χαρτιά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πάντως, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός φορ περιοχής. Αυτή τη στιγμή, μόνο ο Κώστας Μήτρογλου είναι καθαρόαιμος επιθετικός κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει ακόμα ένα φορ περιοχής, έτσι ώστε να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ