LIVE SCORES

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Μπάσκετ: Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο «Sofo»!





Στο Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης! Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportnooz απ' το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο «Big Sofo» βρισκόταν μια... ανάσα απ' το να μετακομίσει στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, κάτι που οριστικοποιήθηκε την Πέμπτη, μετά και την επαφή που υπήρξε μεταξύ του ατζέντη του διεθνούς σέντερ, Παναγιώτη Καπάζογλου και του διευθυντή της Μακάμπι, Γκάι Γκούντες.



Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας, οπότε και θ' ανακοινωθεί πιθανότατα η απόκτηση του Σχορτσιανίτη για δύο χρόνια απ' τη διοίκηση της ισραηλινής ομάδας. Έτσι, το «σίριαλ» του φετινού καλοκαιριού με τον «Sofo» ολοκληρώθηκε, αφού ο 25χρονος σέντερ χρειάστηκε να περάσει απ' το summer camp με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και να βρεθεί για καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.



Την ικανοποίησή του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Μακάμπι. «Απ' τη στιγμή που αποφάσισα να μην αγωνιστώ στην Ελλάδα, αναζητούσα ένα μεγάλο και οργανωμένο σύλλογο, στον οποίο να έχω χρόνο συμμετοχής και να μπορώ να συνεισφέρω. Τα βρήκα όλ' αυτά στη Μακάμπι. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μετακομίζω στο Τελ Αβίβ και στη "Νόκια Αρίνα". Γνωρίζω για τη μεγάλη παράδοση της Μακάμπι, τους εκπληκτικούς φιλάθλους της και εν γένει τη λατρεία για το μπάσκετ στο Ισραήλ. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα», ήταν τα λόγια του διεθνούς σέντερ.