LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ο Αρέβαλο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού (video)





Ο διεθνής Ουρουγουανός Αρέβαλο Ρίος της Πενιαρόλ προβάλλει ως ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ψηλά στη λίστα ο Τζιόλης, κοντά σε Σουμπίνιο-Βέλλιο.

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στον επαναληπτικό με την Μακάμπι και την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αλλά συνεχίζει και τη μεταγραφική του κινητικότητα, όσον αφορά κυρίως στο θέμα της απόκτησης αμυντικού μέσου.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε διαδικασία επαφών με την Πενιαρόλ για τον 28χρονο διεθνή μέσο Αρέβαλο Ρίος που διακρίθηκε στο πρόσφατο Μουντιάλ. Ο Αρέβαλο έχει προτάσεις κι από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες αλλά είναι θετικός στο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μάλιστα λέγεται ότι υπάρχει αρχική συμφωνία στο οικονομικό ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.
Από κει και πέρα υπάρχει πάντοτε στο προσκήνιο το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη που έχει πολλούς υποστηρικτές στη διοίκηση καθότι το ελληνικό στοιχείο της ομάδας έχει συρρικνωθεί.
Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές αυτές τις ημέρες και για την απόκτηση δύο ακόμη παικτών, του Σουμπίνιο από τον Εθνικό και του Βέλλιου από τον Ηρακλή.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, προτάθηκαν στον Ολυμπιακό δύο σπουδαία ονόματα για τη θέση του φορ αλλά με πολύ υψηλό κασέ. Ο Σάντα Κρουζ της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ιακουίντα της Γιουβέντους.