LIVE SCORES

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Προτάσεις ημέρας 10.09.2010





ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ (1)
ΠΑΝΤΟΒΑ - ΡΕΤΖΙΝΑ (x)
ΛΕ ΜΑΝ - ΜΠΟΥΛΟΝ (x)
ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΑΟΥΕ (1)



ΠΑΝΤΟΒΑ – ΡΕΤΖΙΝΑ (x)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν η Ρετζίνα ρίσκαρε λίγο περισσότερα στα παιχνίδια της μακριά από την Καλαβρία, θα άξιζε να κυνηγούσαμε το «διπλό». Πρώτος στόχος της στο «Εουγκάνεο» θα είναι το «Χ». Σε ρηχά νερά μέχρι στιγμής η Πάντοβα.


ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ (1)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σπάνια παίζω στοίχημα στην κατηγορία με γνώμονα μόνο τις απουσίες διότι πιστεύω πως είναι λάθος (έχω ατράνταχτα παραδείγματα). Κάνω αυτή τη εισαγωγή λόγω των σημερινών απουσιών της Ταραγόνα που οδήγησαν σε κάπως πεσιμιστικές δηλώσεις από πλευράς τους. Περισσότερο δηλαδή είναι οι δηλώσεις που με έγειραν στοιχηματικά στην Σαλαμάνκα. Θα κάνω ένα μικρό μπετ στον άσσο του 2,20.


ΛΕ ΜΑΝ – ΜΠΟΥΛΟΝ (x)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α’ κατηγορία και λογικά θα διεκδικήσουν την άνοδο. Η Λε Μαν δυσκολεύεται εντός έδρας μέχρι στιγμής, η Μπουλόν είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε γήπεδο της κατηγορίας, πιθανότερο σημείο κι εδώ το Χ.

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΑΟΥΕ (1)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς βαθμό οι γηπεδούχοι ακόμη, αλλά πανίσχυροι μέσα στην έδρα τους. Η Αουε εκπλήσσει ευχάριστα και με οδηγό τις δυο νίκες είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Η επιστροφή του γκολτζή Μπεντσίκ στους γηπεδούχος είναι πολύ σημαντική.