LIVE SCORES

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - "Τζόλε": «Θα κάνει σπουδαία πράγματα», νέα ονόματα από Γαλλία 23/09/2010 04:22






Με τα καλύτερα λόγια εκφράζεται για τον συμπατριώτη του, Μάρκο Πάντελιτς ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πανσερραϊκό και υποσχέθηκε πως θα πετύχει πολλά ακόμα τη φετινή σεζόν. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού μιλά με τα καλύτερα για τονάντελιτς, αναφέροντας πως θα βοηθήσει πολύ τους Πειραιώτες.

«Δεν είναι σωστό να κάνουμε σύγκριση ανάμεσα στον Μάρκο και τον Κοβάσεβιτς επειδή υπάρχει διαφορά στο στιλ παιχνιδιού», αναφέρει αρχικά στον «Πρωταθλητή». Και συνεχίζει: «Για τον Πάντελιτς, πάντως, πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ήθελε η ομάδα και θα κάνει σπουδαία πράγματα, μόλις προσαρμοστεί και βρει τον καλό εαυτό του!

Έλειπε ένας Πάντελιτς από τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα την περσινή χρονιά που είχε μείνει μόνος του ο Μήτρογλου και αυτό στοίχισε στην ομάδα. Έχει παίξει σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως ο Ντάρκο, και έχει την εμπειρία να τελειώνει τις φάσεις όπως αυτή στις Σέρρες. Πρόκειται για μια πολύ πετυχημένη μεταγραφή. Από τις καλύτερες που έχουν γίνει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια».