LIVE SCORES

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Αναλαμβάνει… δράση ο Δερμιτζάκης, «Θύρα 4»: «Δεν μας εκφράζει»





Έτοιμος να αναλάβει δράση ο Παύλος Δερμιτζάκης έτσι ώστε να… αναστήσει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ, η εικόνα του οποίου το τελευταίο διάστημα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Ο Έλληνας προπονητής καταστρώνει το πλάνο του, το οποίο περιλαμβάνει και rotation έτσι ώστε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες που έχουν… σηκώσει όλο το βάρος στους μέχρι τώρα αγώνες του «Δικεφάλου» του βορρά. Και αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αναμέτρηση με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League. «Ο προπονητής δεν είναι κολλημένος με κανένα παίκτη. Όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους με βάση τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά στους αρχηγούς της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Δερμιτζάκης θα προσπαθήσει να ενισχύσει την επικοινωνία του με τους ποδοσφαιριστές και την αρχή την έκανε χθες μιλώντας στους Χαλκιά, Κοντρέρας, Μαλεζά Γκαρσία, Σαλπιγγίδη και Ίβιτς, από τους οποίους και ζήτησε τη γνώμη τους για την αγωνιστική κοιλιά της ομάδας.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Δερμιτζάκης θα έχει και τη στήριξη της διοίκησης, ενόψει και των πολύ σημαντικών αναμετρήσεων με Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Europa League και Άρη για το πρωτάθλημα. Τις τελευταίες ώρες πάντως η φημολογία γύρω από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι έντονη.

"Δεν μας εκφράζει η χθεσινή παρουσία στην προπόνηση"

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση με την οποία τάσσεται κατά της χθεσινής επίσκεψης οπαδών του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή (για να ζητήσουν εξηγήσεις από τους παίκτες) ανάρτησε η «Θύρα 4» στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Διευκρινίζουμε πως σαν σύνδεσμος δεν είχαμε καμία σχέση, όπως και γενικότερα οι σύνδεσμοι, με την παρουσία κάποιων οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας στις 27/9. Εννοείται πως δεν μας εκφράζει ότι ειπώθηκε, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τη συγκεκριμένη πρακτική», επισημαίνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σάιτ των οργανωμένων οπαδών υπάρχει αναφορά και για την αγωνιστική κατάσταση στην ομάδα. Όπως τονίζεται:

«Η αυστηρή πειθαρχία και ο αγωνιστικός προσανατολισμός έχουν χαθεί πλήρως με αποτέλεσμα η ομάδα να φαίνεται σαν ένα συνονθύλευμα απείθαρχων ερασιτεχνών στην αρχή της προετοιμασίας και όχι ως ένα γκρουπ με ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Βέβαια δεν ευθύνονται μόνο οι παίκτες γι’ αυτήν την κατάσταση, φταίνε όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα ασχέτως ελαφρυντικών που μπορεί να έχουν. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση με ψυχραιμία και με όποιο κόστος για οποιονδήποτε και όχι με λαϊκά δικαστήρια. Ανοχή και ασυλία δεν υπάρχουν για κανέναν».