LIVE SCORES

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γκαγκάτσης στο λιμάνι!





Η συνεργασία του Βασίλη Γκαγκάτση με τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά ξεκίνησε από σήμερα! Μετά τη συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποφασίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ θα αναλάβει ως νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού την υπόθεση Γκαλέτι και φυσικά αυτό προαναγγέλλει μια ακόμα στενότερη σχέση των δύο πλευρών για το μέλλον.Ουσιαστικά, ο Γκαγκάτσης δεν έχει πάρει κανένα πόστο, ωστόσο με δεδομένο ότι ξεκινάει η συνεργασία τους σημαίνει ότι θα έχει ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό. Αλλωστε η αρχή είναι πάντα η δύσκολη...

Η είσοδος του Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς αν οι Πειραιώτες δεν επιθυμούσαν συνεργασία, τότε την υπόθεση θα την αναλάμβαναν οι δικηγόροι του συλλόγου.

Με αυτή την κίνηση στο λιμάνι ευελπιστούν ότι θα εξασφαλίσουν το 50-50 όσον αφορά τη διαιτησία και δεν θα υπάρχουν λανθασμένα σφυρίγματα, όπως στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή.

Η επίσημη θέση των Πειραιωτών, πάντως, είναι πως ο Γκαγκάτσης θα ασχοληθεί μόνο με την υπόθεση Γκαλέτι και δεν θα υπάρχει άλλη συνεργασία. Οσον αφορά τη συνάντηση Κόκκαλη - Μαρινάκη, οι "ερυθρόλευκοι" λένε πως συζήτησαν θέματα που αφορούν την ομάδα.

NIKOΣ ΛΑΚΑΤΑΣ