LIVE SCORES

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

«Είπε όχι σε Μίλαν, Άρσεναλ και… Ρεάλ»





Με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, η καταλανική εφημερίδα «Sport» αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στον Σωτήρη Νίνη αλλά και στην επόμενη ποδοσφαιρική… του στέγη. Και όπως αναφέρεται, ο διεθνής άσος των «πρασίνων» είπε ήδη όχι στις Μίλαν, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έχει αποφασίσει που θα παίζει από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τη «Sport», το όνειρο του Νίνη είναι να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν πως το όνειρο του θα εκπληρωθεί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν 10 εκ. ευρώ για την απόκτηση του και ο 20χρονος διεθνής άσος αναμένεται μετά το πέρας της φετινής σεζόν να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Στη συνέχεια η εφημερίδα αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Νίνη, κάνοντας και μια μίνι αναδρομή στη μέχρι τώρα καριέρα του. Και τα εγκωμιαστικά σχόλια είναι αρκετά. «Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένας μεσοεπιθετικός με εξαιρετική τεχνική που ΄βλέπει’ γήπεδο (είναι μαέστρος του συνδυαστικού ποδοσφαίρου), έχει ταχύτητα σε μικρούς χώρους και δυνατό σουτ. Χωρίς αμφιβολία ένας παίκτης με μεγάλη αξία».

Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου που αναφέρονται στο μέλλον του 20χρονου άσου του Παναθηναϊκού αλλά και την παρουσία του στο «Καμπ Νου», που θα προσεχθεί ιδιαίτερα από τον προπονητή της «Μπάρτσα», Πεπ Γκουαρντιόλα.

Και σε αυτά υπάρχει πάντα το τριπλό ενδιαφέρον (Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) για τον Νίνη.

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς