LIVE SCORES

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ - Αμετακίνητος (;) ο Σκόκο, απογοητευμένος ο Μπλάνκο





Ο Ίσμαελ Μπλάνκο απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους και στην Ένωση περιμένουν πλέον την απάντηση του Νάτσο Σκόκο. Ωστόσο και ο έτερος Αργεντινός άσος δεν φαίνεται πρόθυμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει. Ο Σκόκο φέρεται να είναι αμετακίνητος στο αίτημα του για πάγιες ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο, με την ΑΕΚ να του προσφέρει 710 χιλιάδες ευρώ ετησίως συν μπόνους επίτευξης στόχων. Οι ατζέντηδες του Αργεντινού δεν έχουν απαντήσει ακόμα (αναμένεται σήμερα) στους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι και τόσο αισιόδοξα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης πάντως είναι συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συγκεκριμένη υπόθεση και θεωρεί πως η διοίκηση έκανε το καλύτερο που μπορούσε με βάση τα οικονομικά της δεδομένα.

Εν τω μεταξύ, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν χθες ο Ισμαελ Μπλάνκο, έπειτα από την κατάληξη που είχαν οι συζητήσεις με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο «ζορό» είπε «όχι» στις 500.000 ευρώ πάγιες αποδοχές που του προσέφερε η ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο και πλέον σκέφτεται πως δεν θα υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον είναι έντονη η φημολογία που θέλει τους δύο παίκτες να μπαίνουν εκ νέου στο στόχαστρο των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ενόψει του Ιανουαρίου.