LIVE SCORES

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ – Ο «εγκλωβισμένος» Παππάς και οι… μουρμούρες





Η ΑΕΚ χρειάζεται καλά αποτελέσματα για να «σκεπαστούν» έστω και προσωρινά τα προβλήματα της ομάδας. Ήδη έχει αρχίσει η γκρίνια στα αποδυτήρια για καθυστερήσεις πληρωμών, ωστόσο το μεγαλύτερο αγκάθι είναι η κακή διάθεση του μεγαλομετόχου Πέτρου Παππά, ο οποίος αισθάνεται εγκλωβισμένος.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ θέλει να φύγει, αλλά δεν μπορεί, καθώς στον ορίζοντα δεν υπάρχει άλλη λύση. «Θα μείνω και βοηθήσω μέχρι να δώσουμε την ομάδα σε σίγουρα χέρια», λέει ο Παππάς, ο οποίος είναι γενικά σκεπτικός με την όλη κατάσταση. Τόσο με τα επεισόδια που έγιναν στην Καλλιθέα, όσο και την αγωνιστική εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ στην ρεβάνς με την Νταντί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα νήματα στην οικογένεια Νοτιά τα κινεί η μητέρα του ελληνοαμερικανού, κάθε ευρώ που μπαίνει στην ΑΕΚ από τους μεγαλομετόχους είναι αποτέλεσμα τεράστιας πίεσης που τους ασκεί ο Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ομάδας προσπαθεί να τα φέρει βόλτα, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακόμα και στην παραμικρή καθυστέρηση των δόσεων τους αμέσως μουρμουράνε και γκρινιάζουν, κάτι που συμβαίνει και στην παρούσα φάση.

Η φετινή χρονιά είναι καθοριστική για την ΑΕΚ σε όλα τα μέτωπα, καθώς χρειάζεται να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο από κάποιον που έχει την διάθεση και την δύναμη (οικονομική επιφάνεια) να το κάνει. Προς το παρόν στον ορίζοντα δεν υπάρχει μια άλλη λύση και πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας. Αν πάει καλά, τότε και η διοίκηση θα μπορέσει να κοντρολάρει την κατάσταση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Αδαμίδης θα βρεθεί απέναντι σε προβλήματα που θα φαντάζουν βουνό.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε αγώνας είναι κρίσιμος και ειδικά αυτός που έρχεται με τον Πανσερραϊκό, καθώς έχει μεσολαβήσει η ήττα στην Πάτρα από την νεοφώτιστη Κέρκυρα.

Δημ. Ζώρζος