LIVE SCORES

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Μήνυση από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης που δηλώνει... άγνοια!





Έκπληξη προκάλεσε στον ΠΑΟΚ η μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στον πρόεδρο του συλλόγου, Θοδωρή Ζαγοράκη. Σύμφωνα, με το χαρτί που παρέλαβαν στα γραφεία οι άνθρωποι της ΠΑΕ, οι “ασπρόμαυροι” δεν είχαν λάβει σχετική άδεια για τα διαφημιστικά banners που έχουν τοποθετήσει περιμετρικά του γηπέδου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης το Δ.Σ. συνεδρίασε και κάποια στιγμή θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αντιδράσει δυναμικά. Είναι εμφανής η έκπληξη στους ανθρώπους του συλλόγου που απορούν πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές και τη στιγμή, μάλιστα, που όλα τα γήπεδα και τα προπονητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης έχουν τέτοια διαφημιστικά banners χωρίς, επίσης, άδεια από τον Δήμο.

Για το τι ειπώθηκε στο Δ.Σ. πατήστε εδώ.
Διαβάστε εδώ τη θέση του Δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, που δηλώνει άγνοια για το θέμα της μήνυσης.

Κατά τα άλλα, ο Δερμιτζάκης έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για το επόμενο παιχνίδι στην Ξάνθη, ενώ δόθηκαν 100 προσκλήσεις στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα. Τα εισιτήρια για αυτό το ματς, όπως και για το ντέρμπι με τον Άρη θα κυκλοφορήσουν από τη Δευτέρα.

Γιώργος Παππάς