LIVE SCORES

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αδαμίδης: Σοβαρευτείτε!





Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) ο Σταύρος Αδαμίδης, που τα έψαλλε για τα καλά στους παίκτες της ΑΕΚ για τη νέα απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε ως αποτέλεσμα μία ακόμα ήττα, αλλά και την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τελευταίος, πέρασε για τελευταία φορά από το προπονητικό κέντρο της Ενωσης, αποχαιρετώντας τους ποδοσφαιριστές.

"Η αποθέωση από το ξύλο είναι πολύ κοντά! Μη ξεφτιλίζετε άλλο την φανέλα της ΑΕΚ. Σοβαρευτείτε, τα ψέματα τελείωσαν πρέπει αλλάξετε πρόσωπο. Εγώ σας πιστεύω ακόμα και πρέπει να δείξετε την αξία σας στο γήπεδο", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, που στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως μέχρι νεοτέρας θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των Κόλα, Γκρέταρσον.



Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Μπάγεβιτς
Το κατώφλι των Θρακομακεδόνων πέρασε για τελευταία φορά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγα λεπτά μετά τα αποχαιρετιστήρια λόγια του προς τους ποδοσφαιριστές. "Ηταν η μόνη λύση, αυτή η απόφασή μου. Επρεπε να γίνει. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία".

Λίγο νωρίτερα, ο σέρβος μίλησε και με τον Αδαμίδη, σε κατ ιδίαν συνάντηση στο γραφείο του προπονητή. "Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ισως έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα" τόνισε, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να απαντά πως "η ευθύνη είναι συνολική. Ο,τι έγινε έγινε. Είχαμε μία καλή συνεργασία και αυτό δεν αλλάζει".

Ο Μπάγεβιτς πήγε στους Θρακομακεδόνες στις 13:00GR (δύο ώρες πριν προγραμματισμένη προπόνηση), μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε στις 1,5 ώρα αργότερα, για να τον ακολουθήσουν οι Γεωργαμλής, Μπουρουτζίκας.