LIVE SCORES

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Σε… ρυθμούς Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς: «Η κατάσταση μου δεν είναι και πολύ καλή»





Ικανοποίηση τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και στις τάξεις των οπαδών υπάρχει μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο «Δικέφαλος» του βορρά απέκτησε τον διεθνή Μαροκινό άσο, «έκλεισε» τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον είναι έτοιμος να ριχτεί στη «μάχη» της Superleague και του Europa League… με άλλον αέρα. Ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Ελ Ζαρ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση αυτή την περίοδο (έχουν αποκτηθεί και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Φρανκ Ζουέλα, Ανίς Μπουσαΐντι, Λευτέρης Σακελλαρίου, και Στέργιος Γιακουμής) και πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγωνιστικό τομέα, όπου οι στόχοι είναι υψηλοί.

Το καλοκαίρι του 2011, εφόσον ΠΑΟΚ και Ελ Ζαρ τα βρουν, οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από τη Λίβερπουλ, με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Μουσλίμοβιτς: «Δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση μου»

Ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με δηλώσεις του στην «Dnevi Avaz» αναφέρθηκε στην κλήρωση των ομίλων του Europa League αλλά και το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. «Πριν από τον αγώνα πιστεύαμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Τα καταφέραμε και η χαρά ήρθε τη στιγμή που έπρεπε στην παράταση. Είναι πολλές οι ομάδες και από κάθε γκρουπ θα προκριθούν δύο ομάδες. Πραγματικά πιστεύω ότι η μία από αυτές τις θέσεις ανήκει σε εμάς», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η αισιοδοξία μου βασίζεται στο γεγονός ότι στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες μας στην Ευρώπη δεν χάσαμε ούτε έναν. Αφού τα καταφέραμε με τον Αγιαξ σε δύο αγώνες, δεν βλέπω κανέναν λόγο να φοβόμαστε ομάδες όπως η Μπριζ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ισως η Βιγιαρεάλ είναι φαβορί για την πρώτη θέση».

Όσο για το πρόβλημα τραυματισμού του: «Ξέρετε ότι έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς/προσαγωγούς. Δεν είχα προπονηθεί και είχα συμφωνήσει με τον προπονητή μου να παίξω αν χρειαστεί. Δεν είναι πολύ καλή η κατάστασή μου. Όπως είμαστε τώρα θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Θα δούμε τι θα πουν και οι γιατροί για να εκτιμήσουμε ανάλογα την κατάσταση»