LIVE SCORES

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Προτάσεις ημέρας





ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΕΛΤΣΕ
ΕΣΤΑΔΙΟ ΜΟΥΝΙΘΙΠΑΛ ΚΑΡΤΑΓΟΝΟΒΑ (15.105) * 103 ΧΛΜ.


ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ: Μπροστά σε 8.000 οπαδούς της η Καρταχένα υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν από την Ράγιο με 1-3, αποχαιρετώντας τον θεσμό του κυπέλλου. Οι πολλές αλλαγές (έπαιξαν και τα νέα αποκτήματα Κέκο και Καλά) αλλοίωσαν την εικόνα της «εφεσέ» με συνέπεια η Ράγιο να κυριαρχήσει μετά το 1-0 του Τοτσέ στο 37΄.
Το συμπέρασμα ήταν ότι το rotation του κόουτς Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ απέτυχε παταγωδώς, οπότε όπως είναι λογικό, σήμερα η Καρταχένα θα κατεβάσει ομάδα παρόμοια με αυτή της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα.


ΕΛΤΣΕ:
Δύο στα δύο για την Έλτσε που αυτή την φορά νίκησε για τον θεσμό του κυπέλλου την Τενερίφη με 4-1. Ο Περέρα στο 5΄και στο 77΄, ο Μουμπάρακ στο 12΄και ο Λινάρες στο 73΄, ήταν οι σκόρερ της πολύ άνετης νίκης της Έλτσε. Άψογη στις αντεπιθέσεις, εξαιρετικά γρήγορη στις επιστροφές της, δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Τενερίφη, η οποία την απείλησε ελάχιστες φορές.

Με στόχο να φέρει αν μπορεί το περσινό αποτέλεσμα (2-0) πήγε η Έλτσε στη Μαδρίτη, έχοντας ακόμα λίγο καιρό μέχρι να την απασχολήσει ο αγώνας κυπέλλου της Τετάρτης με την Χερέθ. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στους Ιλιθιτάνος για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν.

Η εμφάνιση του επιθετικού Μποδίπο θα καθυστερήσει καθώς υστερεί σε φυσική κατάσταση, του μέσου Νταβίδ Σάντσεθ διότι καθυστερεί η άφιξη της μπλε κάρτας από την Ρουμανία (Τιμισοάρα), ενώ για τεχνικούς λόγους κόπηκαν επίσης οι Ρίπα, Βερδές και Άνχελ Ροντρίγκεθ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν νομίζω ότι πρέπει να κρατηθεί ως αρνητικό στοιχείο η εμφάνιση της Καρταχένα στο κύπελλο, για τον απλό λόγο ότι κατέβηκε με πάρα πολλές αλλαγές. Στον ρυθμό του πρωταθλήματος όμως έμεινε η Έλτσε που στο κύπελλο πραγματοποίησε δεύτερο άριστο ματς. Ας γίνει και αυτό το ματς να έχουμε μία πρώτη γεύση πως αγωνίζεται η κάθε μία εντός και εκτός και βλέπουμε. Ίδια επιφύλαξη δείχνουν να έχουν και οι αγορές όπου σε συνδυασμό με το περσινό διπλό, δίνουν στο -1/4 την Καρταχένα. 2 kai over2,5 goal