LIVE SCORES

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ – Ζυγώνει η εβδομάδα Σκόκο και θα είναι δύσκολη!





Έρχεται και η εβδομάδα Νάτσο Σκόκο για την ΑΕΚ! Μόνο που η περίπτωση του Αργεντίνου δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση επέκτασης συμβολαίου με ένα συνολικό κασέ περίπου 1 εκάτ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Το ραντεβού με τον Σκόκο δύσκολα θα γίνει τις επόμενες μέρες. Όλα δείχνουν πως η συνάντηση που θα κρίνει πολλά πάει από Δευτέρα. Μετά το κυριακάτικό ματς και μένει να δούμε εάν η ΑΕΚ πείσει τον παίκτη για ένα νέο συμβόλαιο.

Τα δεδομένα είναι απλά: ο δικέφαλος δίνει σχεδόν το ίδιο συμβόλαιο που έδωσε και στον «τρομοκράτη» μόνο που ο «υδραυλικός» και οι ατζέντηδες του θα ζητήσουν πάγιες αποδοχές ενός εκάτ. ευρώ και επιπλέον μπόνους κατάκτησης στόχων.


Παράλληλα, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν ο Σκόκο θέλει να μπει και χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης (γύρω στα 2 με 3 εκάτ. ευρώ) ώστε σε περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον άλλη (ευρωπαϊκή) ομάδα να έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του.

Τα πάντα είναι ρευστά για τον Σκόκο, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι εύκολη. Υπάρχουν αγκάθια και ο δρόμος θα ξεκαθαρίσει από εβδομάδα.

Όσο για τον Ίσμαελ Μπλάνκο; Ακόμα και η νέα βελτιωμένη πρόταση μοιάζει ουσιαστικά με μείωση στις μέχρι πρότινος αποδοχές του «Ζορό» και η υπόθεση ίσως τραβήξει περισσότερο για να βρεθεί λύση.

Αγωνιστικά, ο Μανωλάς είναι έτοιμος και λογικά θα έχει παρτενέρ στην άμυνα τον Νασούτι με τον Πανσερραϊκό. Ντεμπούτο και για τον Πατσατζόγλου.

Γ. Φώσκολος