LIVE SCORES

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ - Αγωνία για Νάτσο Σκόκο





Η ΑΕΚ προχώρησε χθες στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης των Χρήστου Πατσατζόγλου και Κριστιάν Νασούτι, μεταγραφές που χαροποίησαν ιδιαίτερα τον τεχνικό της Ένωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σεροβέλληνας τεχνικός τώρα θα πρέπει να ενσωματώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους δύο παίκτες στο σύστημα της ομάδας, η οποία αμυντικά παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Και αν υπάρχει ικανοποίηση για τον ερχομό των «Πάτσα» και Νασούτι, παραμένει η αγωνία για τον Νάτσο Σκόκο. Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία παραμένει ανοικτό, με τη Μπούρσασπορ να φέρεται έτοιμη να του προσφέρει ετησίως το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ (2. Εκ. ευρώ). Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα και στην «Ένωση» και μέχρι τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης έχει κάνει ήδη πρόταση ανανέωσης στον Αργεντινό άσο αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Αν και χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν για να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης, αν υπάρξει μια άκρως δελεαστική πρόταση από τη Μπούρσασπορ για τον Σκόκο, δύσκολα οι της Ένωσης θα απαντήσουν αρνητικά.

Λεωφόρος και Ριζούπολη

Σε ό,τι αφορά το γηπεδικό, τις επιλογές της Λεωφόρου (περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού) και της Ριζούπολης έχει προκρίνει η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση για την διεξαγωγή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague.

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς