LIVE SCORES

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Χάρισε προπόνηση ο Βαλβέρδε!





Μπορεί αρχικά να είχαν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε χάρισε την απογευματινή στους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός διαπίστωση κόπωση και για τον λόγο αυτό, άφησε ελεύθερους τους παίκτες του το απόγευμα της Πέμπτης.Οι Πειραιώτες προέρχονταν από το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με την ομάδα των Νέων και το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όπου προπονήθηκαν κανονικά.

Εκεί, ο «Βάσκος» τεχνικός διέκρινε σημάδια κούρασης στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του και για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να τους χαρίσει την προπόνηση του απογεύματος.

Ωστόσο, το προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών δεν... άδειασε το απόγευμα, καθώς Πάντελιτς, Ουρτάδο και Γιάννης Παπαδόπουλος, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ούτως ώστε να καλύψουν το χαμένο... έδαφος και να είναι έτοιμοι για την συνέχεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα, για μία ακόμα ημέρα, ο Ζαουάντ Ζαϊρί συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στο πέλμα που τον ταλαιπωρούν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή το πρωί στις 9:00 στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.