LIVE SCORES

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Β. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – Στην... αντεπίθεση με Μπέο!





Ένας νέος... χαρτοπόλεμος (και όχι μόνο) εν όψει! Μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου ήρθε η απάντηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου μέσω γραπτής δήλωσης του, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως: “Δυστυχώς, άνθρωποι σαν τον Αχιλλέα Μπέο με το θράσος τους έχουν φέρει το ποδόσφαιρο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα”.
Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του κ. Μητρόπουλου:

“Τελικά στον μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου τα 'χουμε δει όλα!!! Ακόμη και τύποι σαν τον Αχιλλέα Μπέο να αυτοανακυρύσσονται τιμητές του ποδοσφαίρου!!! Ποιος; Ο Αχιλλέας Μπέος!!!

Ο άνθρωπος που ως πρόεδρος του Πανιωνίου, αφού πρώτα τον μετέτρεψε από παλιό σε “νέο”, στη συνέχεια καλείται να “ζεστάνει”το σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για απάτη, υπεξαίρεση και πλαστογραφία εις βάρος του δημοσίου

αφού, σύμφωνα με την έρευνα του ΣΔΟΕ, όχι πολλές, μόνο 30 με 40 εταιρείες που είχαν σχέση με τον Πανιώνιο βρέθηκε να έχουν τιμολόγια τρυπημένα με καρφίτσα...

Ακόμη παρουσιάζεται ως εξυγιαντής του ποδοσφαίρου, ο άνθρωπος που επί των ημερών του στον Πανιώνιο το σύνθημα “διπλό ημίχρονο, άσσος τελικός” - αναφέρομαι στο παιγνίδι του Πανιωνίου με την Ντιναμό Τυφλίδος- δονούσε τα γήπεδα.

Δυστυχώς, άνθρωποι σαν τον Αχιλλέα Μπέο με το θράσος τους έχουν φέρει το ποδόσφαιρο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Ακόμη, μεγάλη ευθύνη φέρουν πρόσωπα και φορείς του ποδοσφαίρου που επιτρέπουν να πουλάνε ποδοσφαιρική παιδεία -μαζί με το απαιτούμενο νταηλίκι τους- τύποι σαν τον Μπέο. Ερωτάται ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης πώς επιτρέπει την είσοδο στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού στον Μπέο, ο οποίος ως κατηγορούμενος για σειρά κακουργημάτων δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί έργο διοίκησης, σύμφωνα με το Άρθρο 3 του Νόμου 2725/99, αλλά και τη σχετική τροπολογία του 2000 του τότε υφυπουργού Γιώργου Φλωρίδη.

Και αν εκείνος δεν ξέρει, ο κ. Πατρίκ Κομνηνό και οι νομικοί σύμβουλοι τι δουλειά κάνουν στη λίγκα, αφού ούτε καν διανοούνται να προστατέψουν τον νέο πρόεδρο στα πρώτα του βήματα.

Αν πάλι εν γνώσει τού προέδρου της Super League παραβιάζεται ο νόμος, θα πρέπει να διευκρινίσει ο κ. Μαρινάκης αν δεν θεωρεί όλες τις διατάξεις του αθλητικού νόμου ισχυρές ή αν πρόκειται για απλή αντιπαροχή για την ψήφο του Ολυμπιακού Βόλου για την εκλογή του”