LIVE SCORES

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ - Τρεις λόγοι για χαμόγελα: Καλή εμφάνιση, Τζιμπούρ και Σκόκο





Ατέλειωτα είναι τα χαμόγελα στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Χάιντουκ (3-1) για την φάση των ομίλων του Europa League, η οποία συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Ικανοποίηση και για την απόδοση του Ράφικ Τζιμπούρ αλλά και τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους». Μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ πήρε το «τρίποντο» και στο πρώτο της παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League, ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση.



Και τα χαμόγελα ήταν πολλά στην «Ένωση», με την αισιοδοξία να επιστρέφει εκ νέους στις τάξεις της. Η πολύ καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, η απόδοση του Ράφικ Τζιμπούρ στον οποίο έχουν επενδυθεί πολλά μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και η επιθυμία του Σκόκο να παραμείνει στην ΑΕΚ, έκαναν τους ιθύνοντες της ομάδας να είναι ικανοποιημένοι.

«Αυτός είναι ο Τζιμπούρ. Η θέση μου μου δίνει την ευκαιρία να σκοράρω και μέσα στο γήπεδο πρέπει να είσαι δολοφόνος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του διεθνή Αλγερινού επιθετικού μετά το πέρας της αναμέτρησης, το οποίο βρήκε άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας χαρούμενους αλλά και… προσγειωμένους ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική της Superleague, αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης και στόχος είναι η κατάκτηση ενός ακόμα «τριπόντου». «Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Σχεδόν όλη η ομάδα έπαιξε σε τέσσερις μέρες δύο παιχνίδια και αυτό το ματς που έρχεται είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Αυτή η νίκη βοηθάει σημαντικά στην ψυχολογία μας, ενόψει του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα κερδίσουμε και τον Αστέρα», είπε ο Μανώλας από πλευράς των παικτών.