LIVE SCORES

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Με τρεις αλλαγές για το δύο στα δύο





Τρία νέα πρόσωπα αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Εργοτέλη, ο Βαγγέλης Βλάχος θα χρησιμοποιήσει τον Ροτζέριο αντί του Ρίος σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ θα ξεκινήσει τον Μπαστία ως ανασταλτικό μέσο (πιθανότατα παρτενέρ του θα είναι ο Λαδάκης) και τον Καρέρα δεξιό χαφ. Προβάδισμα για τις θέσεις του αριστερού μπακ και του αριστερού μέσου έχουν οι Ουριμπάρι (έναντι του Πιπίνη) και Αράς (αντί του Ουντότζι).

Οι Αρκάδες με πρώτο τον προπονητή τους, που έδωσε το σύνθημα, θεωρούν πως μπορούν να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ ζητούμενο είναι και η καλή εμφάνιση, καθώς πέραν του αγώνα ο Αστέρας θέλει να κερδίσει και τον κόσμο του. Ο Βλάχος περιμένει βελτίωση κυρίως στο δημιουργικό τομέα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως εκτός πλάνων είναι οι Ριμκεβίτσιους, Κρις, Φρανκού, οι οποίοι, αν και ανέβασαν ρυθμούς, κρίθηκε πως δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους, ο τραυματίας Ορόθκο και ο ανέτοιμος Πουλίδο. Εκπληξη προκαλεί ο αποκλεισμός του Ιβάνοφ. Πριν από τον αγώνα θα μείνουν εκτός και δύο ακόμα παίκτες, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 παίκτες.