LIVE SCORES

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - «Μήνυμα και όχι νίκη η φυγή του Δαλούκα», Βαλβέρδε: «Υπομονή»





Έχει… σηκώσει μανίκια για τα καλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες τρέχει ασταμάτητα έχοντας δύο στόχους: Να εξαλείψει τα φαινόμενα βίας και να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Και στο πρώτο θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, κάτι που τόνισε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. «Η βία δεν έχει θέση στη δική μας οικογένεια. Είναι επιτακτικό και αναγκαίο να προστατεύουμε το γήπεδο μας, καθώς έτσι προστατεύουμε και τα συμφέροντα της ομάδας μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Για το θέμα της βίας, στην ατζέντα του περιλαμβάνεται και συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας («Θύρα 7» και όχι μόνο). Αυτή θα γίνει σήμερα στο «Καραϊσκάκη» και παρόντες θα είναι και μερικοί από τους στενούς συνεργάτες του.

Εν τω μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» για την φυγή του διαιτητή, Γιώργου Δαλούκα. «Είναι ένα θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να γίνεται με όποιον διαμορφώνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Δεν το βλέπουμε ως νίκη, αλλά ως μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή», αναφέρεται από τη διοίκηση.

Στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησαν, με τελευταία τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Βαλβέρδε: «Θέλουμε χρόνο και δουλειά»

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε προχώρησε σε ενημέρωση προς τη διοίκηση για την εξέλιξη στο αγωνιστικό τμήμα. «Θέλουμε χρόνο και δουλειά. Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό γιατί δουλεύουμε όλοι καλά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κάθε εβδομάδα προσθέτουμε και δύο-τρία πράγματα στο παιχνίδι μας. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και σιγά σιγά βγαίνουν τα πράγματα που έχουμε δουλέψει».

*** Παραμένει έντονη η φημολογία περί της συνάντησης ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Νικόλα Πατέρα, παρά το γεγονός πως διαψεύδεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς