LIVE SCORES

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Προτάσεις ημέρας


ΕΞΕΤΕΡ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
ΣΕΝΤ ΤΖΕΪΜΣ ΠΑΡΚ (9.036) * 330 ΧΛΜ.


ΕΞΕΤΕΡ: Με δυο γκολ του Κάρετον και ένα του Χάρλεϊ, νίκησε εκτός έδρας τη Γέοβιλ με 3-1 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Λιγκ Τρόφι. Για την ανάγκη να μεταφερθεί η καλή απόδοση της ομάδας και στα ματς για το πρωτάθλημα, όπου οι «Γκρέσιανς» δεν έχουν ακόμα νίκη, μίλησε ο προπονητής Πολ Τισντέιλ, τον οποίο φήμες εμπλέκουν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σαουθάμπτον. Μια σημαντική απώλεια υπάρχει στην Εξετερ ενόψει του αγώνα με την Τσάρλτον, καθώς ο βασικός επιθετικός Ναρντιέλο δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν υπολογίζεται. Παραμένει τραυματίας και ο έτερος επιθετικός Στιούαρτ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του αμυντικού Τέιλορ.


ΤΣΑΡΛΤΟΝ:
Ενα γκολ του Ρέικον στάθηκε αρκετό για την Τσάρλτον, ώστε να νικήσει με 1-0 εντός έδρας της Ντάγκεναμ και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι. «Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη, την είχαμε ανάγκη μετά την ήττα από τη Χάντερσφιλντ. Το πρωτάθλημα όμως είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο», είπε ο προπονητής Φιλ Πάρκινσον. Το σημαντικότερο πρόβλημα της Τσάρλτον για τη συνάντηση με την Εξετερ αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο βασικός κίπερ Έλιοτ θεωρείται αμφίβολος. Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί, ο Γουόρνερ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, πλην του μακροχρόνια τραυματία αριστερού μπακ Γιουγκά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπολογίσιμη στην έδρα της η Εξετερ, χωρίς όμως νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος λόγος στην πιο δυνατή και σαφώς πιο έμπειρη Τσάρλτον. 2 kai over 2,5 goal