LIVE SCORES

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Η «μάχη» κατά του Δαλούκα συνεχίζεται, τα είπαν Μαρινάκης & Πατέρας





Το μήνυμα του στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο έστειλε χθες ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Δαλούκα. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αμετακίνητοι στη θέση τους για τον συγκεκριμένο διαιτητή, τον οποίο και θέλουν να μην σφυρίξει ξανά στη Superleague τουλάχιστον τη φετινή σεζόν. «Ή θα τον τελειώσεις ή θα είσαι συνυπεύθυνος για ότι γίνει στη συνέχεια», είναι το μήνυμα των Πειραιωτών στον Σοφοκλή Πιλάβιο, αναφέροντας πως πρέπει ο Δαλούκας να είναι ο
τελευταίος που θέτει σε κίνδυνο την επένδυση εκατομμυρίων που έκαναν το καλοκαίρι.
Από τον Ολυμπιακό θέλουν να «τελειώσουν» το θέμα τώρα, φοβούμενοι πως στη συνέχεια θα υπάρξουν και άλλο «Δαλούκες», όπως έχει αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όσο για τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρεται πως: «Η φιλία με τον Πατέρα είναι δεδομένη και είναι εκτός γηπέδων. Πρέπει να αποδείξει και ο ίδιος ότι θέλει το 50-50 κι αυτό δεν γίνεται με δηλώσεις, αλλά με πράξεις. Να αρχίσουν όλα από την αρχή, αλλά με πράξεις.

Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας νέος παράγοντας, ούτε καν ξέρει ποιοι είναι οι διαιτητές. Ο κ. Πατέρας είναι παλιότερος, ενδεχομένως να γνωρίζει καλύτερα. Ο κ. Μαρινάκης έκανε μία επένδυση, όπως όλες οι ομάδες επενδύουν στο μέτρο που μπορούν και δεν το αμφισβητούμε αυτό. Το 50-50 αποδεικνύεται με πράξεις, όχι με λόγια. Ο Πατέρας είπε ότι ήταν πέναλτι και έβγαλε δέκα εκατομμύρια τυφλούς».

Συναντήθηκαν Μαρινάκης & Πατέρας

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως", ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έμεινε μόνο στην επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας όπου και είχε συνάντηση μίας ώρα με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά είχε τρίωρη συνάντηση στη συνέχεια με τον πρόεδο του Παναθηναϊκού και καλό του φίλο, Νικόλα Πατέρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δύο άνθρωποι που έχουν αυτή τη στιγμή το τιμόνι των δύο "αιωνίων" του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή γραμμή στο μέτωπο της διαιτησίας, με τον στόχο να είναι να μπουν τέλος στα κακώς κείμενα, κάτι το οποίο θα απαιτήσουν από την ΕΠΟ