LIVE SCORES

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ζιλμπέρτο: Από εμάς εξαρτάται





Δηλώσεις για το ματς του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη έκαναν σε ιστοσελίδα της Δανίας οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι δύο άσοι του τριφυλλιού τόνισαν, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την απόδοση του Παναθηναϊκού.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τόνισε στην "Ekstra Bladet" πως δεν γνωρίζει πολλά για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, αλλά πιστεύει πως οι πράσινοι είναι το φαβορί για τη νίκη:



"Μην με παρεξηγήσετε, αλλά δεν ξέρω πολλά για την Κοπεγχάγη. Το άγνωστό φοβίζει. Είμαι, όμως, βέβαιος πως ο προπονητής μας θα μας πει για το δυναμικό τους τις επόμενες μέρες και πολλά για το ματς που κέρδισαν με την Ρούμπιν Καζάν. Από εμάς εξαρτάται", τόνισε ο βραζιλιάνος άσος, ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ σχολίασε από την πλευρά του:

"Είναι ένας αγώνας Champions League και τα πάντα είναι διαφορετικά από μια μάχη πρωταθλήματος. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε την Κοπεγχάγη και δεν θα απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας που σίγουρα θα δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα".