LIVE SCORES

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη ο Ελ Ζαρ





Στις 13:30 της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ναμπίλ Ελ Ζαρ στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις (ίσως βρεθεί το ίδιο απόγευμα στη Σουρωτή για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τον Παύλο Δερμιτζάκη) και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την Πέμπτη.

Κατά τα άλλα, ο “πονοκέφαλος” (όχι ευχάριστος αυτή τη φορά) συνεχίζεται για τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο Σαλπιγγίδης προπονήθηκε για λίγα λεπτά στο πρωινό πρόγραμμα, αλλά οι πόνοι εξακολουθούν να υφίστανται με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Αστέρα να συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες.

Έτσι το σενάριο που θέλει τον Σαλπιγγίδη να κάθεται στον πάγκο δημιουργεί πρόβλημα στον Δερμιτζάκη που μπορεί να έχει τις κατάλληλες λύσεις... αλλά όχι τώρα! Ο Ελ Ζαρ είναι ανέτοιμος, ο Μουσλίμοβιτς είναι τραυματίας και ο Παπάζογλου φαίνεται πως δεν βρίσκεται στην κατάλληλη “φόρμα”.

Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό θέση στο βασικό σχήμα να πάρει ο Κουτσιανικούλης με τον Βιεϊρίνια να πηγαίνει στα δεξιά. Ένα άλλο σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες θέλει τον Φωτάκη βασικό, αλλά με την παρουσία του Ίβιτς, μπορεί να γεμίζει ο άξονας, αλλά ο Δερμιτζάκης δύσκολα θα παραμείνει στη λογική του 4-2-3-1.

Από κει και πέρα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του Κριστιάνο, ο οποίος μπορεί να μην είναι έτοιμος ακόμα για να τον εμπιστευτεί ο προπονητής του για ένα 90λεπτο, αλλά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ενθουσίασε με την απόδοση του στο φιλικό με τον Πανθρακικό.