LIVE SCORES

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ – Στον «αέρα» ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό





Εν αναμονή της απόφασης για τον ορισμό της αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική ανάμεσα στον Άρη με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι άνθρωποι της γηπεδούχου ΠΑΕ. Το ενδεχόμενο να αναγκαστούν οι «κίτρινοι» να αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης προερχόμενοι από μακρά αγωνιστική απραξία και ακολούθως να δώσουν 6 αγώνες σε 16 ημέρες (Ατλέτικο εντός, Πανιώνιος εκτός, πιθανόν 22.09 Παναθηναϊκός εντός, Εργοτέλης εκτός, Ρόζενμποργκ εκτός και ΠΑΟΚ εκτός) είναι κάτι το οποίο θέλουν να αποφύγουν.

Το κόλλημα αρχικά προέκυψε από την Αστυνομία που δεν επιτρέπει να διεξαχθεί αγώνας την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Το SPORTNET επικοινώνησε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος ανέφερε: «Από τις 5 Αυγούστου ενημερώσαμε την Σούπερ Λιγκ βλέποντας το πρόγραμμα των αγώνων και τις υποχρεώσεις της εθνικής. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Άλλωστε η διοργανώτρια αποτελείται από εκπροσώπους των ΠΑΕ. Μπορούν να συζητήσουν και να βρεθεί η χρυσή τομή».

Σε επικοινωνία που είχε το SPORTNET και με τον εκτελεστικό διευθυντή της Σούπερ Λιγκ, Πατρίκ Κομνηνό, τόνισε: «Συζητάμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Στην τελευταία επίσημη επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία μας ανέφεραν πως το διάστημα 6 με 11 Σεπτεμβρίου δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν αγώνες. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε όλες τις προτάσεις».

Το SPORTNET επικοινώνησε και με την πλευρά του Παναθηναϊκού για να πάρει την επίσημη θέση της. Από τη διοίκηση του Τριφυλλιού έγινε ξεκάθαρο πως οι Πράσινοι θα σεβαστούν την απόφαση της Αστυνομίας, όποια και να είναι αυτή: «Εμείς θα σεβαστούμε την απόφαση που θα πάρει η Αστυνομία, όποια και να είναι αυτή. Και εμείς όπως και ο Αρης έχουμε επιβαρημένο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων», μας είπαν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό.