LIVE SCORES

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Αποδυτήρια...ναρκοπέδιο!





Κάτι τρέχει στην Εθνική ομάδα και η νέα εποχή με τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν είναι! Ο Φάνης Γκέκας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την γαλανόλευκη και ήδη κυκλοφορεί έντονα πως οι λόγοι έχουν να κάνουν με την… μυρωδιά των αποδυτήριων και τον Κώστα Κατσουράνη!
«Δε με σηκώνει άλλο το κλίμα» είχε πει ο Γκέκας σε συμπαίκτη του λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Κροατία και σήμερα έριξε την οριστική βόμβα της αποχώρησής τους από την Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα έχει να κάνει με συμπεριφορές που υπάρχουν στα αποδυτήρια της ομάδας και για τις οποίες προφανώς η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη!

Φέρεται μάλιστα πως ένας από τους λόγους της αποχώρησης του Γκέκα είναι και οι κακές σχέσεις που είχε με συμπαίκτη του, στον οποίο ο Φερνάντο Σάντος έχει δώσει τα «κλειδιά» της μεσαίας γραμμής…

Λέγεται επίσης ότι πλέον τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στο κλίμα της ομάδας και πως πολλές φορές οι αντιδράσεις του «Κατσούρ» είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου ξεπερνούν τα όρια και δημιουργούν πρόβλημα.

Βεβαίως περιμένουμε και την τοποθέτηση του ίδιου του παίκτη για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες ώρες ώστε να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα!