LIVE SCORES

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Το… καμπανάκι, ο Λόρενς Έμπεν και στο… βάθος Αργεντίνοι





Η «βαριά» ήττα από το Μπαρτσελόνα για το Champions League, αλλά κυρίως η κάκιστη εμφάνιση «κτύπησαν» άσχημα στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό ο Νικόλας Πατέρας φρόντισε να… ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» δεν θέλει να δει στο μέλλον παρόμοιες εμφανίσεις και φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες. Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί προβληματισμός για την εμφάνιση στο «Καμπ Νόου» και μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Βαρκελώνη, το… καμπανάκι κινδύνου «κτύπησε» για τα καλά στην Παιανία. Προβληματισμένος παρουσιάζεται και ο τεχνικός των «πρασίνων», Νίκος Νιόπλιας.

«Άλλα είπαμε, άλλα κάνατε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα, αλλά εμείς δεν κάναμε αυτά που έπρεπε», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Έλληνας τεχνικός. Πλέον η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καβάλα.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου το «τριφύλλι» να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όλοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά μετά την ψυχρολουσία της Βαρκελώνης και δεν ξεχνούν πως η Καβάλα είναι η ομάδα που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την περσινή σεζόν.

Σκέψεις για Έμπεν

Στο θέμα του γυμναστή, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο από τον Παναθηναϊκό να υπάρξει αλλαγή γυμναστή μετά το ματς με την Καβάλα, καθώς υπάρχει προβληματισμός για την έλλειψη φρεσκάδας. Στη λίστα του Τριφυλλιού ο γνώριμος, Λόρενς Έμπεν.

Πηγές αναφέρουν πως έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες επαφές με τον Ολλανδό, ο οποίος εργάστηκε στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια ως μέλος του επιτελείου του Χενκ Τεν Κάτε, έτσι ώστε να αντικατασταθεί ο Αντώνης Κέζος, ο οποίος ήρθε στους «πράσινους» το φετινό καλοκαίρι.