LIVE SCORES

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ - «Επιχείρηση» Μανωλάς, πάει για πρόωρη ανανέωση!





Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πιστεύει σε αυτόν, εκείνος τον δικαιώνει συνεχώς, ενώ ο θείος του ο Στέλιος στάζει μέλι για τον ανιψιό του και δικαίως! Η ΑΕΚ διαθέτει έναν Έλληνα κεντρικό αμυντικό που είναι "hot prospect" και για τον λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTNET ξεκινά άμεσα την επιχείρηση πρόωρης ανανέωσης του Κώστα Μανωλά!
Το συμβόλαιο του νεαρού στόπερ λήγει το 2012 και οι Κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να προτείνουν στον παίκτη επέκταση μέχρι το 2015. Με σαφώς βελτιωμένες αποδοχές και με τον ρόλο του Στέλιου Μανωλά να είναι κρίσιμος αφού αναμένεται να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην διοίκηση και τον παίκτη στις επαφές που θα γίνουν.

Κατά τα άλλα, για τον Νάτσο Σκόκο και την απάντησή του στην πρόταση της ΑΕΚ όλα είναι πιθανά. Αναμένεται το τελικό τετ α τετ με τους ατζέντηδες του Αργεντίνου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αν και είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν σκληρές διαπραγματεύσεις από την πλευρά του παίκτη.

Όσο για την διαιτησία η ΠΑΕ βράζει με όσα έγιναν στην Ριζούπολη, επιμένει πως «δεν θα είμαστε ο φτωχός συγγενής!» και προσπαθεί να βρει τρόπο για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα Αμπάρκιολη στα επόμενα ματς!

Γ. Φώσκολος