LIVE SCORES

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Λεοζίνιο: «Θέλουμε τη νίκη»





Ο άσος του Πανσερραϊκού, Λεοζίνιο με δηλώσεις του στην «Εξέδρα» στέλνει το μήνυμα στους συμπαίκτες του για την κατάκτηση της νίκης στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. «Ξέρουμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Από την άλλη εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, αφού στα δύο πρώτα παιχνίδια ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι», αναφέρει αρχικά. Και συνεχίζει: «Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Αυτό που μετράει είναι η νίκη για τον Πανσερραϊκό. Τι όφελος θα έχει αν σκοράρω και χάσει η ομάδα μου. Το καλύτερο θα ήταν αυτά τα δύο να συνδυαστούν.

Έγινε πέρσι στο κύπελλο. Γιατί όχι και φέτος στο πρωτάθλημα; Αν δείξουμε την αγωνιστική συμπεριφορά που θέλουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι, τότε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Αναφορικά με τον κόσμο της ομάδας ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε: «Ο κόσμος αποτελούσε πάντοτε για τον Πανσερραϊκό τον κινητήριο μοχλό του. Έτσι και φέτος θέλουμε τους οπαδούς δίπλα μας και όλοι μαζί να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».