LIVE SCORES

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE – Με υπογραφή Ν΄Ντόι η Κοπεγχάγη, «γκέλες» για Γιουνάιτεντ & Ίντερ





Με γκολ του πρώην «πράσινου» Ντάμε Ν΄Ντόι τρία λεπτά πριν το φινάλε, η Κοπεγχάγη έκαμψε την αντίσταση της Ρούμπιν Καζάν στο «Πάρκεν» με 1-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.
Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, το αποτέλεσμα που ξεχώρισε ήταν το «στείρο» 0-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρέιντζερς στ «Ολντ Τράφορντ», καθώς και το επιβλητικό 4-0 της Βαλένθια επί της Μπούρσασπορ, στο άλλο ματς του 3ου ομίλου στο «Ατατούρκ» της Προύσας.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ, ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της με ισοπαλία στην έδρα της Τβέντε (2-2), ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση της Βέρντερ με την Τότεναμ στη Βρέμη, επίσης για το 1ο γκρουπ. Στο 2ο, τέλος, Λυών και Μπενφίκα ξεκίνησαν νικηφόρα, επικρατώντας εντός έδρας των Σάλκε (1-0) και Χάποελ Τελ Αβίβ (2-0) αντίστοιχα.

Η δράση συνεχίζεται την Τετάρτη, με τους υπόλοιπους τέσσερις ομίλους. Η φιναλίστ του περσινού τελικού Μπάγερν ξεκινάει τη φετινή της πορεία από την «Αλιάντς Αρίνα», όπου παίζει με την πάντα υπολογίσιμη Ρόμα, ενώ παράλληλα στο «Κονσταντίν Ραντουλέσκου» διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους τα δύο αουτσάιντερ του 5ου ομίλου, Κλουζ και Βασιλεία.

Το μεγάλο ματς της βραδιάς διεξάγεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης, όπου κοντράρονται δύο από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ευρώπης, η Ρεάλ και ο Αγιαξ. Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, η Μίλαν παίζει με την Οσέρ στο «Σαν Σίρο».

Θεωρητικά εύκολο έργο έχει η Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, που φιλοξενείται από τη «σταχτοπούτα» Ζίλινα στο «Ποντ Ντούμπνομ», στο πλαίσιο του 6ου γκρουπ, ενώ την ίδια ώρα στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει τη Σπαρτάκ Μόσχας. Τέλος, για τον 8ο όμιλο, Αρσεναλ και Σαχτάρ υποδέχονται τις Μπράγκα και Παρτιζάν αντίστοιχα