LIVE SCORES

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE – Με το δεξί Ρεάλ, Μίλαν & Μπάγερν, «σαρωτική» η Αρσεναλ





Τα δύο φαβορί του 7ου ομίλου ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην πρώτη αγωνιστική. Η Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο ξεπέρασε το εμπόδιο του Αγιαξ στο «Μπερναμπέου» με 2-0, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Ιγουαΐν, ενώ η Μίλαν επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Οσέρ στο «Σαν Σίρο», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Από κει και πέρα, ξεχώρισε η ευρεία νίκη της Αρσεναλ επί της Μπράγκα στο «Εμιρεϊτς» με το… εκκωφαντικό 6-0, εύκολο έργο είχε και η Τσέλσι, που επιβλήθηκε 4-1 της Ζίλινα στο «Ποντ Ντούμπνομ», ενώ η Μπάγερν έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Ρόμα στο Μόναχο με 2-0.

Με νίκες ξεκίνησαν επίσης Κλουζ και Σαχτάρ, επικρατώντας εντός έδρας των Βασιλείας (2-1) και Παρτιζάν (1-0) αντίστοιχα, ενώ η έκπληξη της βραδιάς έγινε στο «Βελοντρόμ», όπου η Σπαρτάκ νίκησε με 1-0 τη Μαρσέιγ.

Την Τρίτη, με γκολ του πρώην «πράσινου» Ντάμε Ν΄Ντόι τρία λεπτά πριν το φινάλε, η Κοπεγχάγη έκαμψε την αντίσταση της Ρούμπιν Καζάν στο «Πάρκεν» με 1-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Στα υπόλοιπα ματς, το αποτέλεσμα που ξεχώρισε ήταν το «στείρο» 0-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρέιντζερς στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς και το επιβλητικό 4-0 της Βαλένθια επί της Μπούρσασπορ, στο άλλο ματς του 3ου ομίλου, στο «Ατατούρκ» της Προύσας.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ, ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της με ισοπαλία στην έδρα της Τβέντε (2-2), ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση της Βέρντερ με την Τότεναμ στη Βρέμη, επίσης για το 1ο γκρουπ. Στο 2ο, τέλος, Λυών και Μπενφίκα ξεκίνησαν νικηφόρα, επικρατώντας εντός έδρας των Σάλκε (1-0) και Χάποελ Τελ Αβίβ (2-0) αντίστοιχα.