LIVE SCORES

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

CHAMPIONSLEAGUE




100. (19:30) Σπαρτάκ Μόσχας-Ζίλινα:

Λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί νωρίτερα των υπολοίπων. Τεράστιο διπλό για τη Σπαρτάκ την πρώτη αγωνιστική με 1-0 μέσα στο «Βελοντρόμ» επί της Μαρσέϊγ. Οι Ρώσοι ξεκίνησαν με τις καλύτερες των προϋποθέσεων και θέλουν πλέον το 2/2 για να πάρουν ισχυρότατο προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση, στο -17 από την κορυφή. Δεν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω η Ζίλινα από τον αγώνα με την Τσέλσι. Ηττήθηκε εντός με 1-4 και το μόνο που θα της μείνει ότι οι παίκτες της απόλαυσαν τον αγώνα. Φυσιολογικά δεν θα πάει να κλειστεί στη Ρωσία και θα πάει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Βέβαια, το προβάδισμα στον άσο είναι ξεκάθαρο.


104. (21:45) Άγιαξ-Μίλαν:

To Champions League επιτέλους επιστρέφει και το συγκεκριμένο αγώνα θα τον παρακολουθήσουμε ζωντανά από το MEGA. Ήττα για τον Άγιαξ την πρώτη αγωνιστική από τη Ρεάλ με 2-0 στο Μπερναμπέου, σε ένα ματς που δεν απείλησε παρά ελάχιστα. Στην Ολλανδία μετά από επτά αγώνες βρίσκεται στην κορυφή με 17 βαθμούς. Νίκη για τη Μίλαν στην πρεμιέρα απέναντι στην Οσέρ, χάρη στα δύο γρήγορα γκολ του Ιμπραχίμοβιτς στην επανάληψη. Μετά από πέντε αγώνες στην Ιταλία βρίσκεται στην 5η θέση με 8 βαθμούς. Αρκετά ποιοτική ομάδα έχει βλέψεις για φέτος. Βέβαια στην έδρα του ο Άγιαξ εμφανίζεται πάντα ιδιαίτερα δυνατός και αλλάζει αισθητά πρόσωπο. Από το πρωί φαίνεται ότι παίρνει αρκετά χρήματα ο άσσος. Σεβαστό αλλά η Μίλαν είναι Μίλαν. Πάμε με την ισοπαλία. Χ-3.30.


105. (21:45)

Βασιλεία-Μπάγερν:
Την ήττα στην έδρα της Κλουζ γνώρισε η Βασιλεία με 2-1 και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Βρίσκεται σε έναν δύσκολο γι΄αυτήν όμιλο και σήμερα αντιμετωπίζει το φαβορί, την Μπάγερν. Στην Ελβετία βρίσκεται στη 2η θέση με 18 βαθμούς. Με τις χειρότερες των προϋποθέσεων πάει η Μπάγερν στην Ελβετία. Μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Μάιντζ στο Μόναχο με 2-1, έμεινε 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή μετά από μόλις έξι αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα των ομίλων κέρδισε τη Ρόμα με 2-0 με δύο γκολ στο τέλος του αγώνα. Υπό άλλες συνθήκες το διπλό θα παίζονταν σε αποδόσεις του 1.50, αλλά με την εικόνα της Μπάγερν τα δεδομένα αλλάζουν.


106. (21:45) Μπράγκα-Σαχτάρ Ντόνεσκ:


Δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που άφησε εκτός Champions League τη Σεβίλλη η Μπράγκα στο «Έμιρεϊτς» και γνώρισε τη συντριβή με 6-0, από μια Άρσεναλ που εκτός των άλλων είχε και πολλές απουσίες στην επίθεση. Πίσω έμεινε στο πρωτάθλημα και βρίσκεται ήδη στο -7 από την κορυφή. Θέλει όσο τίποτα άλλο τη διάκριση στην Ευρώπη και η νίκη σήμερα είναι επιτακτική. Η Σαχτάρ δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της Παρτίζαν, με το γκολ να έρχεται στο τέλος του αγώνα. Πιο έμπειρη ομάδα από την Μπράγκα, καθώς μην ξεχνάμε ότι έχει κατακτήσει και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Με λίγα λόγια ξέρει που πρέπει να χτυπήσει και θα το κάνει. Στηρίζουμε τους Πορτογάλους σε απόδοση 2.56.


107. (21:45) Οσέρ-Ρεάλ Μαδρίτης:

Δεν άντεξε στο «Σαν Σίρο» η Οσέρ, αν και έβγαλε αναίμακτα το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ήρθε η κλάση του Ιμπραχίμοβιτς να κάνει τη διαφορά και να ρίξει την Οσέρ στο καναβάτσο. Πολύ χαμηλά στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην 17η θέση με 5 βαθμούς. Μας έχει πείσει όμως πλέον ότι στην Ευρώπη αλλάζει πρόσωπο. Η Ρεάλ τώρα συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση της και το Σάββατο ήρθε η δεύτερη «γκέλα» στο πρωτάθλημα στην έδρα της Λεβάντε. Στην πρεμιέρα των ομίλων έφτασε εύκολα στο 2-0 επί του Άγιαξ, που όπως αναμενόταν δεν πρόβαλε και σοβαρές αντιστάσεις. Σαφώς και η Ρεάλ είναι το φαβορί στο ματς και αποδόσεις από 1.50 και πάνω κρίνονται ικανοποιητικές.


108. (21:45) Παρτίζαν-Άρσεναλ:


Το πάλεψε όσο μπορούσε η Παρτίζαν στην έδρα της Σαχτάρ, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Ούτως ή άλλως η παρουσία της στους ομίλους αποτελεί επίτευγμα και η ομάδα δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Η Άρσεναλ διέσυρε στην πρεμιέρα με 6-0 την Μπράγκα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν αστειεύεται και είναι το αφεντικό του ομίλου. Την ευκαιρία να φτάσει στο -1 από την κορυφή της Premier έχασε η ομάδα του Λονδίνου, καθώς γνώρισε το Σάββατο απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ. Ακολουθεί την Κυριακή το παιχνίδι με την Τσέλσι.Το παθιασμένο κοινό των γηπεδούχων σίγουρα θα σπρώξει την ομάδα. Πάμε με την έδρα, παίρνοντας και την ισοπαλία. 1-Χ(5.00-3.50)


109. (21:45) Ρόμα-Κλουζ:


Η νίκη που έψαχνε η Ρόμα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ήρθε στο ντέρμπι με την Ίντερ, με το γκολ του μακροχρόνια απόντος Βούτσινιτς στις καθυστερήσεις. Η Ρόμα για άλλο ένα παιχνίδι δεν ήταν καλή, αλλά όταν μιλάμε για ντέρμπι τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ήττα στην πρεμιέρα από την Μπάγερν στο Μόναχο με 2-0, σε ένα ματς που περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο και δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες. Θέλει την νίκη και στο σημερινό αγώνα για να πάρει για τα καλά τα πάνω της. Νίκη για την Κλουζ στην πρεμιέρα απέναντι στη Βασιλεία με 2-1, με τη Ρουμανική ομάδα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Δύσκολα θα καταφέρει να μπει σφήνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρόμα, ενώ καλό θα ήταν να πάει και λίγο υποψιασμένη σήμερα στο «Ολίμπικο».


110. (21:45) Τσέλσι-Μαρσέϊγ:


Την πρώτη της ήττα γνώρισε στο πρωτάθλημα η Τσέλσι στο ντέρμπι με τη Σίτυ. Δεν ξέρω αν φταίει η εξαιρετική εμφάνιση των γηπεδούχων, αλλά η Τσέλσι δεν έδειξε τίποτα από αυτά που μας είχε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Μία νίκη έχει μέχρι τώρα στο Champions League με 4-1 στην έδρα της Ζίλινα και θέλει να ξεμπερδεύει όσο πιο νωρίς γίνεται με την πρωτιά. Βρίσκει να δείχνει σιγά σιγά τα πατήματα της η Μαρσέϊγ μετά τις δύο απανωτές νίκες στη Γαλλία. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τη Σπαρτάκ Μόσχας, αν και μάλλον το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί. Σίγουρα πάντα είναι δύσκολο το να επισκέπτεσαι το «Στάμφορντ Μπριζ», αλλά ποτέ κανένας αγώνας δεν τελειώνει πριν καν αρχίσει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Champions League. Υπερβολικές οι αποδόσεις στον άσο, θα κυνηγήσουμε την κόντρα σε αποδόσεις 5.00-11.00(Χ-2).