LIVE SCORES

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

CHAMPIONSLEAGUE






160. (19:30) Ρούμπιν Καζάν-Μπαρτσελόνα:


Είναι ο αγώνας για τον όμιλο του Παναθηναϊκού, που διεξάγεται νωρίτερα ώστε να αποφύγουν οι παίκτες το πολικό ψύχος των βραδινών ωρών. Η Ρούμπιν γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα στην έδρα της Κοπεγχάγης με 1-0, με γκολ που δέχθηκε στο τέλος του αγώνα. Στη 2η θέση του Ρωσικού πρωταθλήματος βρίσκεται, 4 βαθμούς κάτω από τη Ζενίτ, έχοντας όμως δύο αγώνες περισσότερους. Θα παλέψει μέχρι τελευταίας στιγμής για την κατάληψη της θέσης που οδηγεί Champions League με την ΤΣΣΚΑ. Η Μπάρτσα πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπιλμπάο με 3-1 και πάει στη Ρωσία για να τελειώνει με την πρώτη θέση. Στην πρεμιέρα διέσυρε με 5-1 τον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι θα περάσει περπατώντας από τον όμιλο της. Ο Μέσι παραμένει εκτός και μάλλον θα κάνει την επανεμφάνιση του απέναντι στη Μαγιόρκα. Δεν την ξαναπατάει φέτος απέναντι στη Ρούμπιν.


162. (21:45) Βαλένθια-Μάντσεστερ Γιουνάιντετ:

Πολύ δυνατά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Βαλένθια και δείχνει ανεπηρέαστη από τις αποχωρήσεις των κορυφαίων παικτών της. Σα σίφουνας πέρασε την πρώτη αγωνιστική των ομίλων από την έδρα της Μπούσασπορ με 4-0 και πάει πλέον στο «Μεστάγια» για να πάρει από την αρχή ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έναντι των Άγγλων. Και στην Primera μετά από 5 αγωνιστικές η Βαλένθια φιγουράρει στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς. Αντίθετα, η Γιουνάιντετ απογοητεύει και έχει μοναδικό κατόρθωμα που μπορεί να περηφανεύεται την νίκη επί της Λίβερπουλ. Στο 0-0 έμεινε με τη Ρέιντζερς την πρώτη αγωνιστική και πλέον η ανάγκη θετικού αποτελέσματος στην Αγγλία είναι επιτακτική. Στο 2-2 με την Μπόλτον έμεινε την Κυριακή. Δύσκολο το ματς, ξεκινάει από την ισοπαλία και εκεί θα μείνει.

163. (21:45) Ίντερ-Βέρντερ Βρέμης:

Στο 2-2 με την Τβέντε έμεινε η Ίντερ την 1η αγωνιστική, σε ένα ματς που αν και προηγήθηκε δεν άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω. Ήττα το Σάββατο στο ντέρμπι απέναντι στη Ρόμα και πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τη Λάτσιο. Κρύβει παγίδες ο όμιλος της και η νίκη σήμερα πρέπει να έρθει, μιας και ακολουθούν τα κολλητά παιχνίδια με την Τότεναμ. Νίκη για τη Βέρντερ με 3-2 στο ντέρμπι απέναντι στο Αμβούργο, αλλά έχει μείνει αρκετά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές. Το κυριότερο όπλο της απέναντι σε Τβέντε και Τότεναμ είναι αναμφισβήτητα η εμπειρία της, που καθοριστικό ρόλο έπαιξε και στο πρώτο ματς, που η Γερμανική ομάδα μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2. Ξέρει που θα χτυπήσει στο «Μεάτσα» και θα το κάνει, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος της.

164. (21:45) Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κοπεγχάγη με σκοπό να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά, να κερδίζει στην Ευρώπη. Μετά το 2-1 επί του Πανιωνίου η ομάδα βρίσκει ξανά την ηρεμία της και θέλει να εκμεταλλευτεί και τη δύναμη του κόσμου για να φτάσει στην νίκη. Εκτός δράσης παραμένουν οι Γκοβού, Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος και δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Προβληματίζει η αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού» και ίσως σήμερα δούμε τον Κατσουράνη στόπερ. Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η Κοπεγχάγη και προχθές πέρασε «αέρας» με 3-0 από την έδρα της δεύτερης Μίντιλαντ. Καλοδουλεμένη ομάδα και βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο παραπάνω από τι την είχαμε συνηθίσει. Την επιθετική της γραμμή ηγείται ένας παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό Νταμ Ντόι. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ελληνική ομάδα και ελπίζουμε να πάρει την νίκη.


165. (21:45) Ρεϊντζερς-Μπούρσασπορ:

Η Ρεϊντερς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο «Όλντ Τράφορντ» και να βάλει ουσιαστικά φωτιά στον όμιλο. Με αναπτερωμένο ηθικό υποδέχεται την Μπούσασπορ, που ηττήθηκε εύκολα με 4-0 στην πρεμιέρα και θέλει να φτάσει τους 4 βαθμούς. Στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Σκωτίας βρίσκεται με 18 βαθμούς με συγκάτοικο τη Σέλτικ. Ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Η Μπούρσασπορ τώρα, είναι σίγουρα ευτυχισμένη μόνο και μόνο που βρίσκεται στους ομίλους και φάνηκε αυτό από τον πρώτο αγώνα απέναντι στη Βαλένθια. Βρίσκεται στην κορυφή της Τουρκίας, κάνοντας περίπατο, 2 βαθμούς πάνω από τον δεύτερο, ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Ίσως κυνηγήσει λίγο παραπάνω το ματς σήμερα όντας χαλαρή, αλλά οι πιθανότητες είναι ούτως ή άλλως με τους γηπεδούχους.

166. (21:45) Σάλκε-Μπενφίκα:

Η Σάλκε μπορεί να έχει κερδίσει μόλις μία φορά φέτος, αλλά ο Φέλιξ Μάγκατ δεν παραιτείται και θυμήθηκε μόλις προχθές να αναγνωρίσει τα λάθη του. Τελευταία «γκέλα» το Σάββατο απέναντι στη Γκλάντμπαχ, με το ματς να μένει στο 2-2. Δεν υπήρχε στο γήπεδο η Σάλκε στον αγώνα της πρεμιέρας στο «Ζερλάν» απέναντι στη Λυών και δικαίως ηττήθηκε με 1-0. Σίγουρα και για σήμερα ο Μάγκατ μας επιφυλάσσει μια έκπληξη όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας. Παίρνει τα πάνω της σιγά σιγά η Μπενφίκα, που μετά τις ήττες στην αρχή της σεζόν, ανέτρεψε την κατάσταση και άρχισε να παίζει βάσει των δυνατοτήτων της. Νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην αδύναμη Χάποελ με 2-0. Κάκιστη η παράδοση για τους Ποροτγάλους μέσα στη Γερμανία, που έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης 17 χρόνια. Την νίκη-βάλσαμο ψάχνει η Σάλκε και επιτέλους θα την πετύχει.


167. (21:45) Τότεναμ-Τβέντε:
Θετικό το ντεμπούτο των Άγγλων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με το 2-2 στη Βρέμη, που με λίγο παραπάνω προσοχή, αλλά και εμπειρία θα μπορούσε να είναι και νικηφόρο. Πάντως στο πρωτάθλημα συνεχίζει να προβληματίζει και αυτή τη φορά έχασε με 1-0 από την ανύπαρκτη φέτος Γουέστ Χαμ. Πολλά προβλήματα για τον Ρέντναπ, που θα παρατάξει την ομάδα του με λύσεις ανάγκης, μιας και οι Ντόουσον, Γουντγκέιτ, Καμπούλ και Γκαλάς θα είναι σίγουρα εκτός. Η Τβέντε ξεκίνησε και εκείνη με θετικό αποτέλεσμα παίρνοντας το 2-2 από την Ίντερ, σε ένα ματς όμως που ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της. Δεν μπήκε για να κάνει τον κομπάρσο στον όμιλο και θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα στην Αγγλία. Όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση του εξαιρετικού μέσου Ρουίς, που πιθανότατα τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν. Ανοιχτο ματς θα γίνει πάντως και το over μοιάζει πολύ πιθανό.


168. (21:45) Χάποελ Τελ Αβίβ-Λυών:

Στην καυτή της έδρα υποδέχεται τη Λυών η Χάποελ και στοχεύει στην πρώτη της νίκη στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δεν μπόρεσε να προβάλλει σθεναρές αντιστάσεις στην Μπενφίκα και ηττήθηκε στο «Ντραγκάο» με 2-0, χωρίς να κάνει φάση. Θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της πρωταθλήτριας Γαλλίας και να φτάσει στην νίκη. Η Λυών τώρα συνεχίζει τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και βρίσκεται πλέον στην 18η θέση με 5 βαθμούς, με τη Σεντ Ετιέν που την κέρδισε το Σάββατο να βρίσκεται 11 βαθμούς πάνω με το καλημέρα. Στην Ευρώπη αλλάζει πρόσωπο και έχει επιτύχει ήδη την πρώτη της νίκη απέναντι στη Σάλκε με 1-0 στο «Ζερλάν». Έχει την εμπειρία να παίρνει τέτοια παιχνίδια σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται και αποδόσεις της τάξης του 2.15 είναι εξαιρετικές.