LIVE SCORES

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

FOOTBALL LEAGUE - Στη σέντρα!





Λίγες ώρες απέμειναν για τη σέντρα στη Β΄ Εθνική. Ή καλύτερα…στη "Football League" όπως θα πρέπει να συνηθίσουμε τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην Ελλάδα και δεν έχουν άδικο, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι προβλέψεις για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Διαβάστε το πλούσιο αφιέρωμα του SPORTNET.

Πέραν της νέας ονομασίας όμως τι άλλο…καινούριο μπορούμε να περιμένουμε από τον φετινό «μαραθώνιο»; Ποιος καλύτερος να μας απαντήσει από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές οι οποίοι μιλούν στο SPORTNET και δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τη νέα σεζον.

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Ηλιούπολης Γιώργο Βαζάκα το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα, αφού πρόκειται για το καλύτερο όλων των εποχών, ενώ ο μέσος του Εθνικού Αστέρα Γιώργος Χωριανόπουλος από τη μεριά του κάνει λόγο για μια λίγκα που θα συνεχίσει να είναι αμφίρροπη, κρατώντας τα χαρακτηριστικά της.

Ο άσος του ΠΑΣ Θέμης Τζημόπουλος δίνει στην ομάδα των Ιωαννίνων τον πρώτο λόγο, ενώ ο προπονητής του Θρασύβουλου Αντώνης Μανίκας «ελπίζει» σε ένα «καθαρότερο» πρωτάθλημα, το οποίο θα προσπαθήσει να διασφαλίσει ο ισχυρός άνδρας του «Άγιαξ της Ηπείρου» και αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄& Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, Γιώργος Χριστοβασίλης…

Διαβάστε επίσης στο αφιέρωμα του SPORTNET το πώς κινήθηκαν μεταγραφικά οι ομάδες της κατηγορίας, τους στόχους για τη νέα σεζόν και τις -τόσο δύσκολες είναι η αλήθεια- προβλέψεις για τη φετινή τους πορεία.

Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας
Βέροια
Διαγόρας
Δόξα Δράμας
Εθνικός
Εθνικός Αστέρας
Ηλιούπολη
Θρασύβουλος
Ιωνικός
Καλλιθέα
Λεβαδειακός
ΟΦΗ
Παναιτωλικός
Πανθρακικός
ΠΑΣ Γιάννινα
Πιερικός
Τρίκαλα

Επιμέλεια: Σπύρος Γκλιάτης