LIVE SCORES

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ BUNDESLIGA



Με την έναρξη των πρωταθλημάτων θα υπάρχουν αναλύσεις όλων των αγώνων για τις: Premier League, Primera Division, Serie A, Bundesliga, Championat, Superleague, Champions League και Europa League!



265. (21:30) Κολωνία-Χόφενχαϊμ: Δεν μπόρεσε να προβάλλει αντιστάσεις στη δυνατή Μάιντζ η Κολωνία και γνώρισε την ήττα με 2-0. Κακή η εμφάνιση της στο ματς, δε θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που πήρε την ισοπαλία στο Μόναχο. Ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματα της, αλλά και σήμερα την περιμένει άλλος ένας δύσκολος αγώνας. Ήττα και για τη Χόφενχαϊμ εντός από την Μπάγερν με 2-1, με τον Φαν Μπούϊτεν πάντως να ξεκινάει από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ πριν σκοράρει το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και θέλει το τρίποντο στην έδρα της Κολωνίας. Ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μάιντζ την επόμενη αγωνιστική. Δείχνει να έχει προβάδισμα το διπλό, αλλά τίποτα ιδιαίτερο για ασχοληθούμε σοβαρά.

295. (16:30) Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Νυρεμβέργη:
Στο 90’ λύγισε η Άϊντραχτ στο Λεβερκούζεν και παραχώρησε πέναλτι, με το Βίνταλ να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Για άλλο ένα παιχνίδι σκόραρε ο Φάνης Γκέκας και η Άϊντραχτ είχε εξαιρετική παρουσία, ενώ με λίγο παραπάνω τύχη και ευστοχία θα μπορούσε να πάρει και το διπλό. Απογοητεύει μέχρι στιγμής εντός και θέλει να πάρει το πρώτο τρίποντο μπροστά στο κοινό της. Εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά και νίκη αυτή τη φορά για την Νυρεμβέργη απέναντι στη Στουγγάρδη με 2-1. Έχει πάρει πλέον για τα καλά τα πάνω της και πάει στη Φρανκφούρτη για να χτυπήσει το ματς.

296. (16:30) Μπάγερν-Μάιντζ: Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το συγκεκριμένο. Βαθμολογική ανάσα για την Μπάγερν η νίκη στο Χόφενχαϊμ, έστω και αν χρειάστηκε και η βοήθεια του επόπτη για να έρθει. Θέλει να κόψει τα φτερά της Μάιντζ και να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό, ενώ καλό θα ήταν να αρχίσει σιγά σιγά να μειώνει τη διαφορά από την κορυφή. Τι να πει κανείς για την εκπληκτική Μάιντζ, που έχει σχεδόν όλα τα στοιχεία που έχει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Τελευταίο θύμα η Κολωνία, της οποίας την αντίσταση έκαμψε εύκολα με 2-0. Τα πράγματα βέβαια σοβαρεύουν τώρα, με τη Μάιντζ να παίζει στη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος. Αν περάσει και από κει με θετικό αποτέλεσμα, τότε θα το πούμε ότι κάνει πορεία πρωταθλητισμού.


297. (16:30) Σάλκε-Γκλάντμπαχ: Επιτέλους νίκη για τη Σάλκε στο Φράιμπουργκ, με Χούντελαρ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 87’. Έχει μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και αν δεν θέλει να μείνει πρόωρα εκτός θα πρέπει να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί. Ιδανική ευκαιρία το ματς με την Γκλάντμπαχ για να γίνει το 2/2. Αν και ευτύχησε να προηγηθεί απέναντι στη Σαν Πάουλι η Γκλάντμπαχ, εν τέλει δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Δεν ήταν τόσο κακή στο παιχνίδι της, αλλά έδειξε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Είναι πάντως ομάδα που δε φοβάται να τα βάζει με τους μεγάλους και να τους κοντράρει στα ίσια. Το ίδιο θα κάνει και στην έδρα της Σάλκε.


298. (16:30) Σαν Παόυλι-Ντόρτμουντ: Σημαντικό διπλό για τη Σαν Πάουλι στην έδρα της Γκλαντμπαχ, που είναι μάλιστα το δεύτερο στη χρονιά μετά από αυτό στην πρεμιέρα απέναντι στην Κολωνία. Δεν κατάφερε στην τελευταία αναμέτρηση μπροστά στο κοινό της και έμεινε στο 1-1 με το Αμβούργο και ψάχνει πλέον την πρώτη της μεγάλη νίκη για να αποκτήσει άλλη δυναμική. Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισε την νίκη απέναντι στη Σάλκε η Ντόρτμουντ και διέσυρε με 5-0 την Καϊζερσλάουτερν. Πλέον το ηθικό βρίσκεται στα ύψη και η Ντόρτμουντ πάει στο Σαν Πάουλι με μοναδικό στόχο το διπλό που θα εδραιώσει ακόμα παραπάνω την ομάδα. Δεν θα περάσει όμως εύκολα.


299. (16:30) Στουγγάρδη-Λεβερκούζεν: Η εξαίρεση στον κανόνα μάλλον ήταν το 7-0 επί της Γκλάντμπαχ για τη Στουγγάρδη, που στο ματς απέναντι στην Νυρεμβέργη επανέφερε το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο. Δε δικαιούταν κάτι παραπάνω από την ήττα με 2-1 και πλέον μετά από πέντε αγωνιστικές έχει μόλις 3 βαθμούς. Λύτρωση για τη Λεβερκούζεν στο 90’ απέναντι στην Άϊντραχτ, με το Βιντάλ να σκοράρει από τα έντεκα βήματα και να δίνει την πολύτιμη νίκη. Δύσκολη έξοδο στην πληγωμένη, αλλά συνάμα άκρως επικίνδυνη Στουγγάρδη, με τη Λεβερκούζεν πάντως να βρίσκει την ευκαιρία να παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι, αυτό των αντεπιθέσεων. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα το ματς.


388. (19:30) Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο: Δύσκολες καταστάσεις και στις δύο ομάδες. Τραγική εμφάνιση και ήττα με 4-1 από το Αννόβερο για τη Βέρντερ, που ουσιαστικά δεν μπήκε στο ματς. Στην 14η θέση βρίσκεται η ομάδα της Βρέμης και πληρώνει την κακή αμυντική της λειτουργία, καθώς έχει προλάβει ήδη να δεχθεί 12 τέρματα, με δύο «τεσσάρες» από Χόφενχαϊμ και Αννόβερο. Σημαντική πάντα μία νίκη σε ντέρμπι και μπορεί να αλλάξει αισθητά το κλίμα στην ομάδα. Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα και για το Αμβούργο εντός από τη Βόλφσμπουργκ με 3-1 και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα συνεχίζονται. Πάει πάνοπλη για το διπλό στη Βρέμη, θέλοντας να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή. Δεν χωρούν προγνωστικά σε τέτοια ματς.


464. (16:30) Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ:
Την νίκη ψυχολογίας που έψαχνε η Βόλφσμπουργκ την πήρε στο Αμβούργο με 3-1, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση και δείχνοντας σιγά σιγά να «ξυπνάει». Απέναντι στη Φράιμπουργκ θέλει να τριτώσει το καλό και να ξεκινήσει την πορεία της προς την κορυφή. Δεν άντεξε την πίεση της Σάλκε η Φράιμπουργκ και μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα στην έδρα της, που είναι η δεύτερη μετά από αυτή απέναντι στη Σαν Πάουλι. Έχει στοιχεία καλής ομάδας και μάλλον δεν θα κινδυνέψει για την παραμονή της, που ούτως ή άλλως ήταν ο βασικός της στόχος. Θα δυσκολέψει αρκετά τους γηπεδούχους.


489. (18:30) Καϊζερσλάουτερν-Αννόβερο:
Το διασυρμό με 5-0 γνώρισε η Καϊζερσλάουτερν στην έδρα της Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα και το αποτέλεσμα αυτό έφερε τον προβληματισμό στην ομάδα, που η αλήθεια δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια πράγματα. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στο Αννόβερο, ώστε να εξασφαλίσει ξανά την ηρεμία και για να μπορεί να νιώθει όλο και πιο σίγουρη για την παραμονή της στην κατηγορία. Εκπληκτικό το Αννόβερο απέναντι στη Βέρντερ και την κέρδισε με το ευρύ 4-1, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις του για φέτος. Με 10 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση και κάνει το καλύτερο ξεκίνημα του των τελευταίων ετών. Άγνοια κινδύνου από τους παίκτες του, που θα φανεί και στο Καϊζερσλάουτερν.