LIVE SCORES

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

PREMIER LEAGUE






282. (14:45) Μάντσεστερ Σίτυ-Τσέλσι:
Με ντέρμπι ξεκινάει η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Σίτυ και Τσέλσι. Ιταλική μονομαχία πάγκων με τους Αντσελότι και Μαντσίνι να θυμούνται τα ντέρμπι του Καμπιονάτο. Πάει άλλος ένα στόχος για τη Σίτυ, καθώς μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε άδοξα από το Λιγκ Καπ. Αρκετές απουσίες με σημαντικότερες αυτές των Κολάροφ και Μπριτζ. Εκτός Λιγκ Καπ και η Τσέλσι, που σε ένα εκπληκτικό ματς στο «Στάμφορντ Μπριζ» ηττήθηκε με 4-3 από την Νιουκάστλ. Το απόλυτο 5/5 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με συνολικό συντελεστή τερμάτων 15-1. 7-1-4 υπέρ του Αντσελότι στις αναμετρήσεις απέναντι στο Μαντσίνι. Μιλάμε για ντέρμπι, αλλά έστω και ελαφρώς η Τσέλσι έχει το προβάδισμα.


300. (17:00) Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ:
Μεγάλη πρόκριση για την Άρσεναλ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» επί της Τότεναμ για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα. Το ματς πήγε στην παράταση με το 1-1 της κανονικής διάρκειας να διαμορφώνεται σε 4-1. Στο Σάντερλαντ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και ισοφαρίστηκε σε 1-1 στις καθυστερήσεις. Το απόλυτο μέχρι στιγμής στην έδρα της. Μεγάλη πρόκριση και για τη Γουέστ Μπρομ επί της Σίτυ στο Λιγκ Καπ με 2-1. Νίκη και απέναντι στην Μπέρμιγχαμ για την Μπρομ με 3-1 την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της. Πάει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στο Λονδίνο, αλλά σαφώς και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

301. (17:00) Γουέστ Χαμ-Τότεναμ: Ντέρμπι του Λονδίνου με έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Άφησε πίσω της τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ και πήρε την πρόκριση στο Λιγκ Καπ απέναντι στη Σάντερλαντ με 2-1. Με μόλις ένα βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση και έδειξε να στέκεται καλύτερα χωρίς τον Γκραντ στον πάγκο της. Δεν είχε μυαλό να σκέφτεται και το Λιγκ Καπ η Τότεναμ και μιας και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα επιβαρημένο αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές. Δυσκολεύτηκε απέναντι στη Γουλβς, αλλά εν τέλει πήρε την νίκη με 3-1 και πλέον με 8 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση. Φαβορί το διπλό αλλά καλύτερα συγκρατημένα.


302. (17:00) Λίβερπουλ-Σάντερλαντ: Η Λίβερπουλ για άλλη μια χρονιά απογοητεύει. Τελευταίο της κατόρθωμα ο αποκλεισμός από τη Λιγκ Καπ μέσα στο Άνφιλντ από την Νορθάμπτον, ομάδα που βρίσκεται τέσσερις κατηγορίες κάτω. Η φανέλα της και ο Τζέραρντ την κράτησαν ώστε να μη διασυρθεί στο «Όλντ Τράφορντ», μιας και ήταν πολύ κατώτερη της αντιπάλου της. Αν δεν έρθει και η νίκη απέναντι στη Σάντερλαντ κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι εξελίξεις θα δρομολογηθούν. Έσωσε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις απέναντι στην Άρσεναλ η Σάντερλαντ και πάει με άλλον αέρα στο Άνφιλντ. Εκτός θα μείνουν ο Γκανέζος επιθετικός Γκύαν εξαιτίας τραυματισμού και ο Μπραμπλ εξαιτίας μπλεξιμάτων με τη δικαιοσύνη. Αν δεν κερδίσει και εδώ η Λίβερπουλ είναι άξια της μοίρας της.


303. (17:00) Μπέρμιγχαμ-Γουίγκαν: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Μπέρμιγχαμ στην έδρα της Γουέστ Μπρόμ με το σκορ να διαμορφώνεται σε 3-1. Με τους Ζίγκιτς και Χλεμπ να πετυχαίνουν τα παρθενικά τους γκολ στην ομάδα, η Μπέρμιγχαμ πέρασε με 3-1 την Μίλτον Κέινς Ντονς για το Λιγκ Καπ. Ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα απέναντι στην αδύναμη Γουίγκαν. Δεν μπόρεσε να κρατήσει τη Μάντσεστερ Σίτυ η Γουίγκαν και ηττήθηκε εντός με 2-0. Πάντως στο Λιγκ Καπ κατάφερε να προκριθεί επί της Πρέστον, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρα της. Όλα δείχνουν ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για τη Γουίγκαν, που πλέον κυνηγάει παντού αποτελέσματα.


304. (17:00) Μπλάκπουλ-Μπλάκμπερν: Τοπικό ντέρμπι του Λάνκασιρ, με μικρή πάντως αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Το 4-0 από την Τσέλσι δε χωράει κριτικής και μάλλον θα πρέπει η Μπλάκπουλ να νιώθει ευχαριστημένη που η Τσέλσι «έσβησε» τις μηχανές στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπλάκμπερν μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε στο «Βίλα Παρκ» στα πλαίσια του Λιγκ Καπ και ηττήθηκε με 3-1, αν και αγωνίστηκε με βασικούς. Δίκαιο το 1-1 στον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα απέναντι στη Φούλαμ στην έδρα της και με το βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 5 βαθμούς. Αρκετά καλά στέκεται στα εκτός έδρας ματς και μπορεί να πάρει την νίκη στο Μπλάκπουλ.


305. (17:00) Φούλαμ-Έβερτον: Εκτός Λιγκ Καπ έμεινε η Φούλαμ μετά την ήττα στο Στόουκ με 2-0 και σαν μην έφτανε αυτό έχασε και τον Ντεμπελέ για 15 μέρες. Με τους Ζαμόρα και Τζόνσον να απουσιάζουν επίσης, ο προπονητής Μαρκ Χιούζ θα αναγκαστεί να προσφύγει σε λύσεις ανάγκης. Δίκαιο το 1-1 την περασμένη αγωνιστική στο Μπλάκμπερν. Θύμα έκπληξης έπεσε στο Λιγκ Καπ η Έβερτον και αποκλείστηκε από την Μπρέντφορντ. Πολύ κακή η αγωνιστική της παρουσία στο ξεκίνημα της σεζόν με τους 2 βαθμούς και την 19η θέση να ανταποκρίνονται απόλυτα στα μέχρι τώρα πεπραγμένα της. Δίκαια ηττήθηκε και στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Νιούκαστλ, απειλώντας ουσιαστικά μόνο στο τέλος.


437. (14:00) Μπόλτον-Μάντσεστερ Γιουνάιντετ: Δίκαια ηττήθηκε στο Μπέρνλι η Μπόλτον μεσοβδόμαδα και έμεινε εκτός συνέχειας Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα στο «Βίλλα Παρκ», όντας καλύτερη από την αντίπαλο της. Σα σίφουνας πέρασε από το Σκάνθορπ η Γιουνάιντετ που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια πάτησε γκάζι και έφτασε στο ευρύ 5-2 για να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση. Νικήτρια αναδείχθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ, με 3 γκολ του Μπερμπάτοφ, που διαμόρφωσαν το τελικό 3-2. Θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα της Τσέλσι για να πλησιάσει την κορυφή. Καλή περίπτωση το διπλό.


463. (16:05) Γουλβς-Άστο Βίλα: Τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Την Νοτς Καόυντι απέκλεισε στην παράταση η Γουλβς και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Μέχρι το 83’ λεπτό κρατούσε την ισοπαλία στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», αλλά εν τέλει λύγισε και ηττήθηκε με 3-1. Η Άστον Βίλα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο του μεσοβδομαδιάτικου αγώνα απέναντι στην Μπλάκμπερν, αλλά στην επανάληψη ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε την νίκη με 3-1, με το ντεμπούτο του Ουγιέ να κρίνεται επιτυχημένο. Μάλλον ευχαριστημένη θα πρέπει να νιώθει με το 1-1 απέναντι στην Μπόλτον. Ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό.


486. (18:10) Νιούκαστλ-Στόουκ: Σε μια από τις ιστορικότερες νίκες της η Νιούκαστλ, απέκλεισε με 4-3, χάρη σε γκολ του Αμεόμπι στο 90’, την Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριζ» και πήρε την πανηγυρική πρόκριση για την επόμενη φάση. Σημαντικότατη και πανάξια νίκη και στο «Γούντισον Παρκ» επί της Έβερτον με 1-0, με το ηθικό της ομάδας να βρίσκεται πλέον στα ύψη. Πρόκριση και για τη Στόουκ στο Λιγκ Καπ με 2-0 επί της Φούλαμ, με τον Πούλις να παίζει με βασικούς. Τα δοκάρια σταμάτησαν τη Στόουκ στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1. Με φόρα έρχεται η Νιούκαστλ και η Στόουκ δύσκολα θα τη σταματήσει.