LIVE SCORES

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ SUPERLEAGUE





371. (17:15) Ατρόμητος Πανσερραϊκός: Ήττα για τον Ατρόμητο στην Πάτρα απέναντι στην Κέρκυρα με 3-1 και πλέον έχει αρχίσει η έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο τόσο του Γιώργου Δώνη, όσο και των παικτών του. Η αγωνιστική της παρουσία πάντως δεν είναι κακή αλλά δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Μάλλον τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για τις Σέρρες, καθώς τις 3 πρώτες αγωνιστικές δεν μπορούσαν να ελπίζουν σε πολλά απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Καλή η παρουσία της ομάδας μόνο στην «Τούμπα». Σίγουρα ο Ατρόμητος είναι το φαβορί στο ματς, αλλά σε καμμία περίπτωση ο άσσος δεν είναι για να παίζεται στο 1.55.


389. (19:30) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Πρώτη φορά φέτος θα φιλοξενήσει το «Καραϊσκάκης» τον κόσμο του Ολυμπιακού και το sold out είναι δεδομένο. Έπαιξε όσο χρειάστηκε στις Σέρρες και πήρε την νίκη χάρη στο γκολ του Πάντελιτς που άνοιξε λογαριασμό. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 80’ με 2-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά εν τέλει αρκέστηκε στην ισοπαλία. Δεύτερη συνεχόμενη έξοδο απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και οι παίκτες του Αστέρα έχοντας μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι. Πολύ δύσκολα πάντως θα αποφύγει την πρώτη του φετινή ήττα.




390. (19:30) Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: Την Τετάρτη υποδέχεται για το Τσάμπιονς Λιγκ την Κοπεγχάγη και έτσι το ματς για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Πανιώνιο θα γίνει Σάββατο. Μάλλον τυχερός θα πρέπει να νιώθει για την ισοπαλία στην Καβάλα και για το γεγονός ότι έχει στο δυναμικό του τον κορυφαίο φορ Σισέ. Παρελθόν αποτελεί ο γυμναστής Κέζος και στη θέση του επιστρέφει ο Έμπεν. Πιθανότατα εκτός θα μείνει ο Σίντνεϊ Γκοβού λόγω σοβαρότατου οικογενειακού προβλήματος που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί όλη την περασμένη εβδομάδα. Πολύ καλός ο Πανιώνιος απέναντι στον Άρη, δικαιούταν την νίκη, αλλά την πέτυχε με γκολ-οφσάιντ του Μπάλαμπαν. Δέκα συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Πανιώνιο.


448. (16:00) Ηρακλής-Καβάλα:
Μόνος πρώτος ο Ηρακλής στη βαθμολογία μετά από 27 χρόνια! Δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της Λάρισας με 1-0, με αγωνιστικό του πρόσωπο πάντως να μην είναι καλό. Εξάλλου οι φιλοξενούμενοι δικαίως έχουν και παράπονα από τη διαιτησία και μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος. Προσπαθεί να ρίξει τους τόνους ο πάντα μετρημένος και σοβαρός Ουζουνίδης. Περισσότερο απογοητευμένη για την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό νιώθει η Καβάλα, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, με κορυφαία αυτή του Ονουάτσι λίγο πριν ισοφαριστεί. Ξεχώρισε ο Αλγερινός Αμπντούν, που ψηφίστηκε δικαίως και MVP της αγωνιστικής.


449. (16:00) Λάρισα-Κέρκυρα:
Η Λάρισα είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο «Καυτατζόγλειο», αλλά ηττήθηκε με 1-0, κυρίως λόγω της αστοχίας των παικτών της, αλλά και τα διαιτητικά λάθη. Τρίτος αγώνας σε τέσσερις αγωνιστικές στην έδρα της και θέλει την νίκη για να ξεχαστεί. Άλλη μία νίκη για την Κέρκυρα στην Πάτρα, απέναντι στον Ατρόμητο με 3-1 αυτή τη φορά. Εξαιρετική ευστοχία στις λίγες φάσεις που δημιούργησε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας, που μπορεί να κάνει τη ζημιά στον οποιοδήποτε και έχει εκμεταλλευτεί τα μέγιστα το Παμπελοποννησιακό. Δύσκολο το ματς στη Λάρισα, αλλά πάει με άγνοια κινδύνου.


487. (18:15) Άρης-Εργοτέλης:
Σαν να μην μπήκε ποτέ να παίξει στη «Νέα Σμύρνη» ήταν ο Άρης. Το μυαλό του βρίσκονταν στη μεγάλη νίκη επί της Ατλέντικο και άφησε σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα. Λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στο «Τρόντχαϊμ» θέλει την νίκη απέναντι στον Εργοτέλη για να μην μείνει πίσω στη κούρσα του πρωταθλήματος. Πάντως αναμένονται αρκετές αλλαγές από τον Κούπερ. Ξεπέρασε ο Εργοτέλης την ήττα της πρεμιέρας και έκανε το 2/2, κερδίζοντας στο Βόλο, αλλά και την Ξάνθη στην έδρα του. Πάει πλέον με άλλον αέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα χτυπήσει το ματς, ελπίζοντας και το μυαλό του Άρη να είναι στη Νορβηγία.


488. (18:15) Ξάνθη-ΠΑΟΚ: Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Νίκος Κεχαγιάς, που πλήρωσε την κακή εμφάνιση και ήττα στο «Παγκρήτιο». Αντικαταστάτης του ο Γιώργος Παράσχος, που γνωρίζει και τον γνωρίζουν καλά στην ομάδα. Τώρα για το τι συνθήκες εργασίας θα έχει με πρόεδρο τον Πανόπουλο θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε. Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ, έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου, αποτέλεσμα που έφερε προβληματισμό. Οι παίκτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο βαρύ πρόγραμμα, αλλά και ο Παύλος Δερμιτζάκης δείχνει να στριμώχνεται στα δύσκολα. «Καίγονται» για βαθμούς και οι δύο για διαφορετικούς λόγους. Επίφοβη οποιαδήποτε πρόβλεψη στο ματς.


502. (20:30) Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ:
Εξαιρετική εμφάνιση και ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Βόλου στην «Τούμπα», όπου με λίγο τύχη παραπάνω θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και πάει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους μεγάλους. Η ΑΕΚ τώρα, έμεινε στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης, καταφέρνοντας να ανατρέψει μέσα σε 10’ το 2-0 του 80’. Σε μία πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση ο διαιτητής Κουκουλάκης ζήτησε συγγνώμη με ανακοίνωση του από την ΑΕΚ για τα λάθη του. Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, έστω και αν αδικήθηκε κατάφορα, η ΑΕΚ ήταν κακή και βρήκε το τέλειο άλλοθι στη διαιτησία του Κουκουλάκη. Στο Πανθεσσαλικό θα έχει τη συμπαράσταση 4.500 φίλων της. Την Πέμπτη ταξιδεύει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ. Καλύτερα μακριά στοιχηματικά