LIVE SCORES

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

BUNDESLIGA





117. (21:30) Αννόβερο-Σαν Παόυλι:

Ποιος θα το περίμενε ότι μετά 6 αγωνιστικές το Αννόβερο θα ήταν στην 3η θέση με 13 βαθμούς, πάνω από Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ και Αμβούργο. Μόνο οι «ξερόλες» αναλυτές προέβλεπαν μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα αλλά αυτή τους διέψευσε. Διπλό στο Καϊζερσλάουτερν την προηγούμενη αγωνιστική και εκπληκτική εμφάνιση για το Αννόβερο. Βέβαια καλό θα είναι να μην παρασυρόμαστε και να θεωρήσουμε το ματς απέναντι στη Σαν Πάουλι εύκολο. Μία Σαν Πάουλι που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις με 4 βαθμούς και κοιτάει να μαζέψει από παντού ότι μπορεί για να μην χάσει το παιχνίδι της παραμονής από την αρχή. Εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική με 3-1 από την Ντόρτμουντ. Σωστές οι αποδόσεις στο ματς, αλλά σε τέτοια καλύτερα να απέχουμε, μιας και καθοριστικό είναι πάντα σε τι μέρα θα βρεθούν οι ομάδες.


146. (16:30) Αμβούργο-Καϊζερσλάουτερν:

Συνεχίζει το κακό σερί το Αμβούργο και αυτή τη φορά ηττήθηκε με 3-2 από τη Βέρντερ στη Βρέμη. Χωρίς νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και ο προβληματισμός στην ομάδα είναι έντονος. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες για να μην μείνει πρόωρα εκτός διεκδίκησης υψηλών θέσεων. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την καλή της έδρα η Λάουτερν και ηττήθηκε με 1-0 από το εκπληκτικό Αννόβερο. Πλέον συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη μετά το 2-0 επί της Μπάγερν. Καλές οι αποδόσεις στον άσο, πρέπει επιτέλους το Αμβούργο να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει την αντεπίθεση του.

147. (16:30) Γλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ:

Μάλλον δεν αξίζει βάσει της εικόνας της να βρίσκεται τόσο χαμηλά η Γκλάντμπαχ. Αν και προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σάλκε, εν τέλει περιορίστηκε στην ισοπαλία, παρόλο που ήταν πολύ καλύτερη από την ομάδα του Μάγκατ. Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε την αντεπίθεση της και μετά την νίκη απέναντι στη Φράιμπουργκ έφτασε τις 3 συνεχόμενες στο πρωτάθλημα και έπεται και συνέχεια. Μετά την παραμονή των πρωτοκλασάτων ονομάτων της και τον ερχομό του Ντίεγκο η ομάδα δείχνει να βρίσκει την ηρεμία της και να πιάνει ένα ρυθμό. Ούτε θυμάται πότε κέρδισε τελευταία φορά εντός η Γλάντμπαχ και η Βόλφσμπουργκ μπορεί να συνεχίσει το θετικό σερί της.


148. (16:30) Μάιντζ-Χοφενχάιμ:

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της η Μάιντζ, που θυμίζει κάτι από την προπέρσινη πορεία της σημερινής της αντιπάλου. Πέρασε και από την έδρα της μεγάλης Μπάγερν και είναι απορίας άξιο το που θα σταματήσει αυτή η ομάδα. Ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Η Χοφενχάιμ έμεινε στο 1-1 στην Κολωνία και έχει συμπληρώσει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ομάδα ικανή να κάνει τη «ζημιά» στον οποιοδήποτε, ξέρει να παίζει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Σίγουρα η Μάιντζ δεν θα κερδίζει συνέχεια, αλλά ποιος θα κοντράρει αυτή την ομάδα και με ποια λογική, από τη στιγμή μάλιστα που έχει κερδίσει δυσκολότερους αντιπάλους από την προσεχή αντίπαλο της.


149. (16:30) Νυρεμβέργη-Σάλκε:

Πλήρωσε τα λάθη της και την αστοχία στην επίθεση η Νυρεμβέργη και ηττήθηκε στη Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ με 2-0. Πάντως η νίκη στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της απέναντι στη Στουγγάρδη της έδωσε οξυγόνο και πάει να το επαναλάβει με την επίσης προβληματική Σάλκε. Νίκη-βάλσαμο για την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ η νίκη της Τετάρτης απέναντι στην Μπενφίκα, που πάντως δεν έκανε να ξεχαστούν και τα πάντα. Απογοητευτική για άλλον έναν αγώνα πρωταθλήματος έμεινε στο 2-2 εντός με την Γκλάντμπαχ, χωρίς να δικαιούται και κάτι παραπάνω. Η ανοχή και στο πρόσωπο του Μάγκατ σιγά σιγά εξαντλείται και αν τα επόμενα παιχνίδια δεν είναι νικηφόρα πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν.


150. (16:30) Φράιμπουργκ-Κολωνία:

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Φράιμπουργκ από τη Βόλφσμπουργκ αλλά στην πραγματικότητα δεν απείλησε παρά ελάχιστα. Στην 7η θέση βρίσκεται πλέον με 9 βαθμούς και σιγά σιγά υποχωρεί. Πάντως βάσει ρόστερ μάλλον δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Η Κολωνία όμως δεν πείθει και μάλλον θα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Στο 1-1 με την Χοφενχάιμ έμεινε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της η Κολωνία και έφτασε τους 5 βαθμούς. Δικαίως μοιρασμένες οι αποδόσεις αλλά το προβάδισμα στον άσο είναι ξεκάθαρο.