LIVE SCORES

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ – Προχωράει το γηπεδικό, αναμένεται η απάντηση της Πολιτείας για τη Νέα Φιλαδέλφεια





Στην ΑΕΚ έχουν πάρει ζεστά το θέμα της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και περιμένουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα εάν θα δώσει το ΟΚ για να προχωρήσει το πλάνο!
Αυτό το πλάνο έπεσε σήμερα στο τραπέζι στην συνάντηση που είχαν στην Εκάλη με τον Στέλιο Αγιοστρατίτη, αρχιτέκτονα που έχει αναλάβει το έργο, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Μάνας ΑΕΚ Βασίλης Τόγελος, παρουσία και μιας πολεοδόμου.

Ο Αγιοστρατίτης παρουσίασε τα σχέδια του έργου και αποφασίστηκε να γίνει μια ομάδα εργασίας και να συσταθεί εταιρία η οποία θα εμφανίζεται επίσημα στις διαδικασίες που απαιτούνται.

Η πρόταση αυτή θα πάρει σάρκα και οστά εάν η απάντηση της Πολιτείας είναι θετική. Τρίτη ή Τετάρτη άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνο Μωραϊτη, ο οποίος θα απαντήσει στους Κιτρινόμαυρους αν μπορούν να προχωρήσουν ή αν χρειάζονται αλλαγές ώστε να μην υπάρξει εμπλοκή στην συνέχεια όπως πολλές φορές έχει συμβεί με το ΣτΕ.