LIVE SCORES

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ισοπαλία για διαφήμιση στις Σέρρες





Σ' ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και για γερά νεύρα, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στις Σέρρες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο α' ημίχρονο με 2-0 χάρη σε τέρματα των Εδουάρδο (10') και Ούμπιντες (45'), αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, τους οποίους κρατούσε στο παιχνίδι με εξαιρετικές επεμβάσεις ο Ράμνταν, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν με γκολ των Μπέλιτς (63') και Λεοζίνιο (78'). Χαρακτήρα θρίλερ είχαν τα τελευταία λεπτά, με τους βολιώτες να χάνουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά και τους σερραίους να διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι.

Γκολ με το καλημέρα
Με επιθετικές τάσεις για να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να βάλει στέρεες βάσεις για τη νίκη μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός Βόλου. Κάτι που τελικά κατάφερε με την συμπλήρωση 10λεπτών, ενώ νωρίτερα είχε προλάβει να απειλήσει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Ούμπιντες συνδυάστηκε άψογα με τον Σολάκη από αριστερά και ο Εδουάρδο, που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα και να ανοίξει το σκορ.

Γκολ και στα... χασομέρια
Η υπεροχή των φιλοξενουμένων διατηρήθηκε για το επόμενο 20λεπτο, αλλά οι παίκτες του Κοκότοβιτς σταδιακά ισορρόπησαν και στο τελευταίο τέταρτο πήραν τα ηνία. Στο 38' άγγιξαν την ισοφάριση με τον Νταλέ, που σούταρε ελάχιστα άουτ, αλλά μία αμυντική αδράνεια στις καθυστερήσεις ήταν αρκετή για τους ερυθρολεύκους να πάρουν σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Ο Σολάκης κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του Βοσκόπουλου και ο Ούμπιντες με εύστοχη εκτέλεση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Σωτήρας ο Ράμνταν, μείωσε ο Μπέλιτς
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στις αρχές της επανάληψης και ανέλαβαν την πρωτοβουλία, ωστόσο οι βολιώτες ήταν αυτοί που έκαναν τις ευκαιρίες. Ο Ράμνταν όμως με εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Αλβαρεζ και Ούμπιντες κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μπέλιτς, αφού στο 63' και μετά από σέντρα του Αλβαρεζ μείωσε με κεφαλιά, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ανατροπή με Λεοζίνο
Ανεβαίνοντας πιο ψηλά για να αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης, οι παίκτες του Κοκότοβιτς άφηναν πολλούς κενούς χώρους στην άμυνά τους κι αν ο Μπρέσκα ήταν πιο προσεκτικός στο 70', όταν και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, θα μπορούσε να βάλει ταφόπλακα στις ελπίδες τους. Κάτι που τελικά το πλήρωσε η ομάδα του στο 78', όταν ο Γεωργιάδης ανατράπηκε από τον Κάστρο και ο Λεοζίνιο από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά, ενώ κι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ανατροπή και πέναλτι στον Ασλανίδη, δεν άλλαξε τίποτα και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.