LIVE SCORES

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο κόουτς, τα «δώρα», ο Γκοβού & ο Σκόκο





Ημέρα εξελίξεων η σημερινή για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα… τρέξουν το θέμα του προπονητή, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Νικόλα Πατέρα, όπου και θα επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας τους. Από την άλλη ο Σίντνεϊ Γκοβού θεωρείται παρελθόν και τα ονόματα των Σκόκο και Πέτσκο «παίζουν» για την αντικατάσταση του.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έφτασε στην Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Νικόλα Πατέρα για να δώσουν και επίσημα τα χέρια για την έναρξη της συνεργασίας τους. Στη συνέχεια ο 64χρονος θα βρεθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή για την 11η αγωνιστική της Superleague.


Από εκεί και πέρα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν δύο «δώρα» στον έμπειρο προπονητή. Και θα αφορούν έναν αριστεροπόδαρο μέσο και ένα παίκτη μπακ απ του Τζιμπρίλ Σισέ.

Και από τη στιγμή που ο Σίντνεϊ Γκοβού θεωρείται πλέον ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει την διαδικασία για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Και μέχρι στιγμής τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτά των Νάτσο Σκόκο και Σλάβομιρ Πέτσκο.

Για τον Αργεντινό, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε στάση αναμονής αφού περιμένουν τι απάντηση θα δώσει στην ΑΕΚ, στη νέα βελτιωμένη προσφορά που του έχει γίνει. Πληροφορίες πάντως θέλουν να έχει γίνει ήδη προσέγγιση στην Ένωση για τον «υδραυλικό», ενόψει του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, ακούγονται αρκετά ονόματα ως υποψήφια για τους «πράσινους» και όλα από τη λίστα του μάαντζερ του Πορτογάλου τεχνικού, Ζόρζε Μέντες: Ντέκο (Φλουμινένσε), Αλμέιδα (Βέρντερ Βρέμης), Εντίνιο (Μάλγα), Ούκρα (Πόρτο).

«Θα φύγει ο Γκοβού…»

Σε ό,τι αφορά τον Γκοβού, μέλος του Παναθηναϊκού ανέφερε στο RMC (όπως δημοσιεύει το France Football) για το θέμα πως: «Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του στη Γαλλία την Πέμπτη και συνάντησα σήμερα (Παρασκευή) τον Έλληνα εκπρόσωπο του. Ο παίκτης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. Θα φύγει από την ομάδα λόγω σοβαρών παραπτωμάτων».